100% Adinda

Persoonlijk 

Mijn naam is Adinda Keizer. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we twee dochters en een schoonzoon. Na jaren in Nunspeet te hebben gewoond zijn we in 2020 verhuisd naar Dalfsen in het prachtige Vechtdal. We wonen in het buitengebied en hebben vrij uitzicht over de landerijen. Ik ben gek op buiten zijn, dat kan zijn wandelen, fietsen of gewoon lekker buiten zitten.  

Vrijwilligerswerk 

Naast mijn werkzaamheden als ondernemerscoach en trainer zit ik in het bestuur van de Stichting Starterscollectief Veluwe.

Het Starters Collectief Veluwe heeft als gezamenlijk belang startende ondernemers (tot 5 jaar) van de Noord Veluwe te informeren, te faciliteren met kennis en informatie en samen te brengen om zo een bijdrage te leveren aan een succesvolle start en groei van hun bedrijf.

Daarnaast ben ik van april tot en met september vrijwillige roei-instructeur bij mijn roeiclub Amenophis in Zeewolde.  

Adinda Keizer

Zakelijk 

In 2008 heb ik na 14 jaar saleservaring bij Koninklijke Uitgeverij Wegener mijn baan opgezegd en ben ik ondernemer geworden. In het begin gaf ik alleen verkooptrainingen aan accountmanagers en ging met hen mee op klantenbezoek. Later kwamen daar steeds meer ondernemers bij. Mijn praktijkervaring in de sales vind je terug in mijn manier van trainen en coachen.  

In afgelopen jaren heb ik inmiddels honderden ondernemers mogen begeleiden en trainen.  

 

Filosofie

Ik geloof dat als je iets echt heel graag wilt dat het je ook gaat lukken. Als je je 100% inzet, dan komt daar iets voor terug. Zo ook met ondernemers en medewerkers die niets met verkoop hebben: Je kunt het leren! En als je het doet op een manier die bij je past, dan wordt het ook nog leuk. Daarom ga ik altijd een slag dieper met ondernemers en ben ik op zoek naar de reden waarom je doet wat je doet.  

Mijlpalen

 • 2021 | Uitgave Jubileumkrant Adinda’s Journaal. Een echte krant ter gelegenheid van mijn 12.5 jaar ondernemerschap in 2020, de verhuizing van mijn bedrijf naar Overijssel en de start van BLOEI.
 • 2020 | Start van BLOEI opleidingen. Een opleiding tot ondernemerscoach,waarin ik al mijn ervaring, kennis en ontwikkelingen doorgeef aan nieuwe ondernemerscoaches.
 • 2019 | Organisatie 2e editie Startersdag Veluwe  
 • 2018 | Oprichting van de Stichting Starterscollectief Veluwe. Een stichting die zich inzet om de regionale economie te stimuleren door het faciliteren van startende ondernemers met kennis en netwerken. 
 • 2018 | De allereerste Startersdag Veluwe georganiseerd in Harderwijk. Een informatiemarkt waar startende ondernemers in contact komen met experts van de Veluwe op allerlei gebied in het ondernemerschap. 
 • 2017 | Ambassadeur van ZZP Nederland geworden voor de provincies Gelderland en Overijssel 
 • 2015 | 2e editie Beurs KIK in Dolfinarium Harderwijk 
 • 2014 | 1e editie van Beurs KIK. Samen met Henny Blokhuis van Ziezo! Heb ik deze vernieuwende variant van kennisdelen in de markt gezet. KIK staat voor Kennis Is Kracht. Ondernemers schuiven aan met hun vragen bij de standhouders die hun kennis delen. 
 • 2014 | Drie nieuwe edities Vindjeklantspel.  Er is een editie over acquisitie en een over netwerken. Als laatste de editie Merkwaarden die ik in alle trajecten met ondernemers gebruik. 
 • 2013 | Lancering van het Vindjeklantspel. Een kaartspel met vragen en antwoorden voor startende ondernemers. 
 • 2012 | Fusie van 121salestraining met Vindjeklant.nl. 
 • 2011 | Ontstaan van Vindjeklant.nl 
 • 2008 | Start van 121salestraining. Ik gaf 1 op 1 verkooptrainingen aan accountmanagers en ging ook mee op klantenbezoek. In de loop van de jaren kwamen daar steeds meer ondernemers bij.

Ik ben supertrots op alle ondernemers die ik heb mogen begeleiden. Als een ondernemer zijn of haar doel behaalt, dan ben ik net zo blij als zij zijn. Dat is waar we naar toe hebben gewerkt!

Merkwaarden

De Merkwaarden zijn je onderscheidend vermogen. Dat zijn de redenen waarom klanten met jou zaken doen en waarom ze specifiek voor jouw bedrijf kiezen.  

De 5 Merkwaarden van Vindjeklant.nl zijn: 

Daadkracht

Daadkracht

Adinda is van het ‘doen’ en gaat voor resultaat

Kennis

Kennis

Ruim 20 jaar ervaring in acquisitie en marketing

Enthousiasme

Enthousiasme

Dat hoort gewoon bij Adinda

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid

Adinda gaat altijd op de stoel van jouw klant zitten. Omdenken vanuit de klant

Energie

Energie

Je krijgt energie van Adinda en hierdoor sta je positief in je ondernemerschap

Als je op zoek bent naar een praktische ondernemerscoach en trainer, die kijkt wat bij jou en je bedrijf past, bel mij dan voor een vrijblijvende kennismaking.

Ondernemende groet,
Adinda Keizer

Referenties

9

Praktische stappen zetten door gezellige coaching door Adinda.

Door de coaching van Adinda heb ik mooie concrete stappen vooruit gezet. Elke keer een nieuwe stap zetten op het gebied van mijn bedrijf promoten en zo zelf ook groeien. Adinda is spontaan, gezellig en scherp in haar coaching.
- Ermelo - 13 juni 2021

Helder en doeltreffend!

Adinda heeft me geholpen om hoofdzaken weer van bijzaken te scheiden zodat ik met een heldere focus naar mijn bedrijf kan kijken. Elke sessie stemde we af wat op dat moment nodig was voor de volgende stap. Adinda is enthousiast en gezellig en heeft een scherpe blik. Met een enorme dosis aan creativiteit en praktische tips heeft ze mij flink op weg geholpen met het opzetten van mijn nieuwe bedrijf.
- 't Harde - 2 juni 2021

Inspirerend en actief

Fijne periode coaching met Adinda beleefd. Fijne sparringpartner en inspirator waar ik met veel plezier steeds naar toe ging! Dank je wel!
- Deventer - 25 april 2021

Adinda laat je anders kijken; duidelijk en praktisch!

Vanuit Startversneller ben ik bij Adinda gekomen. Meteen tijdens onze kennismaking via de telefoon voelde het voor mij goed. Adinda laat je van een andere kant naar je klant kijken. Tussen de gesprekken door kun je bij haar terecht. Ik heb goede, duidelijke feedback gekregen, waarmee ik weer verder kan. Adinda heeft me flink laten groeien, zowel persoonlijk en als ondernemer. Voor mij was het een zeer prettige, leerzame ervaring en kan ik hem iedereen aanraden.
- Wijhe - 25 april 2021

Efficiënt, to-the-point, praktisch. Kortom top!

Buiten het feit dat het ontzettend leuk was om met Adinda te werken, was het ook vooral praktisch. Haar adviezen zijn zeer goed toepasbaar en inmiddels is gebleken dat ze in mijn praktijk ook gewoon werken. Hartstikke trots ben ik dat ik mijn eerste "traject" verkocht heb. Adinda weet exact de vinger op de zere plek te leggen en het daarna positief om te buigen tot een mooi resultaat.
- Ermelo - 13 april 2021

Adinda heeft mij geholpen hoe ik beter te vinden ben voor klanten.

In 6 sessies heeft Adinda mij geleerd om mijn ideale klant te beschrijven, mijn website te verbeteren, mij vindbaar te maken voor klanten, mij geleerd niet alles weg te geven en nog allerlei tips en tools gegeven om meer uit mezelf en uit mijn bedrijf te halen. Deze sessies waren niet alleen zinvol, ze waren ook leuk, inspirerend, afwisselend en gezellig!

Reactie van het bedrijf

Het was een feestje om met jou te mogen werken Anneke! Zo snel als dat jij alles oppakt en gelijk doorvoert. Super om te zien welke stappen je hebt gemaakt. Nijmegen mag trots zijn op haar Nijmeegse Organizer.

- Nijmegen - 7 april 2021

Zeer waardevolle coaching met duidelijk stappenplan

Het coachingtraject bij Adinda Keizer is zeer waardevol voor mij geweest. Ze nam me stap voor stap door het proces om mijn business te optimaliseren en vooral om meer inzicht te krijgen in mijn bedrijf en in mijzelf als onderneemster. Mijn sterke punten, zwakke punten, mijn ideale klant en vooral ook hoe pak ik dit allemaal stap voor stap aan. Ik heb meer focus op waar ik heen wil met mijn bedrijf en wat de dienst waard is. Maar vooral heb ik persoonlijk een enorme groei doorgemaakt, en dat is voor mij nog het meest waardevol geweest!
- Hierden - 3 maart 2021

Met Adinda heb ik heldere en doeltreffende stappen gezet

Als homeopaat wilde ik graag het coachingsgedeelte van mijn bedrijf meer integreren en een totaalpakket aanbieden. Adinda heeft me geholpen om duidelijk te krijgen hoe ik dit kan aanbieden en wat mij onderscheidt van collega's die in dezelfde branche hun diensten aanbieden. In één middag had ik helder hoe ik verder ga, maar ook hoe ik mijn nieuwe bedrijfsvoering kan verwoorden op mijn website. Ik ben er heel blij mee. Alleen had ik dit nooit gekund.
- LUNTEREN - 25 februari 2021

Dit gun ik iedere ondernemer

Hoe gek het ook klinkt uit de mond van een communicatieprofessional: jezelf 'verkopen' kan zo enorm lastig zijn. Een sessie met Adinda schept dan helderheid. Wat zijn je merkwaarden? Wat past bij jou als persoon? En van welke klanten krijg je energie? Kortom: je wordt weer op de rit gezet als ondernemer. Adinda bruist van de ideeën en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Volop inspiratie kan ik de volgende stappen zetten. Thanks Adinda!
- Houten - 24 februari 2021

Een coaching traject op het juiste moment.

Adinda is in staat om snel inzicht te krijgen in de omstandigheden. Ze luistert goed en laat jezelf inzien wat de beste weg is om te gaan. Adinda is eerlijk, positief en energiek en heeft een gezonde dosis humor. Mede door Adinda wordt het startversneller coaching traject door mij als zeer plezierig en effectief ervaren. Dankjewel voor alle inzichten en feedback!
- Barneveld - 1 februari 2021

warm, doortastend en bubbelend!

Via startversneller kwam ik in contact met Adinda. Met mijn creatieve blik verlies ik nog wel eens focus en richting. Adinda sprak mij daarom erg aan, omdat ze naast mensgericht ook down to earth, nuchter en doortastend kan zijn. Niets is te gek, alles kan besproken worden en Adinda haalt daar uit wat voor jou van belang is. Ik mag het 'anders' doen, op mijn manier en mijn eigen doelgroep aanspreken. Daarom is in de afgelopen periode een mooi raamwerk ontstaan om mijn bedrijf echt goed neer te zetten. Ik ben er bijna! Mijn droom wordt werkelijkheid. Bedankt Adinda voor al je goede zorgen, enthousiasme, warmte en inzichten! Ik weet je te vinden voor een hei- of 'vecht'-sessie wanneer ik weer wil sparren.

Reactie van het bedrijf

Dank je wel lieve Maike. We hebben samen veel meegemaakt in het traject. Ik ben heel blij dat je jouw weg nu gevonden hebt en dankbaar dat ik een stukje mee mocht lopen. Groet Adinda

- Heino - 19 januari 2021

Mind blowing!

Via startversneller kwam ik bij Adinda terecht. Al vanaf de eerste sessie was er een klik. We gingen aan de slag met mijn merkwaarden. Voor mij een ongelofelijk inzicht. Mijn bedrijf kreeg steeds meer wortels, het stond steviger. Maar ook ik -als jonge onderneemster- kreeg steeds meer wortels. Door het enthousiasme en vertrouwen van Adinda, kreeg mijn droom steeds meer vorm. Ik ging geloven in mijzelf. Nu dit traject is afgerond, ontploft mijn hoofd nog steeds van de creatieve ideeën. Alsof er een deur is opengezet en niet meer dicht gaat! Ongelofelijk bedankt voor al jouw wijsheid, Adinda!
- Vaassen - 12 november 2020

geweldige eye opener! Ik had niet zonder Adinda zo'n start kunnen maken.

Ik was een coach aan het zoeken op het gebied van boekhouden. Dit vind ik het minst leuke aan mijn zelfstandig ondernemerschap. De juiste coach kon ik niet vinden en kwam in diezelfde week naast Adinda te zitten op een netwerk bijeenkomst. Het moest zo zijn. Met Adinda ben ik begonnen met een heisessie om mijn marktwaarden uit te zoeken. Zonder haar hulp en expertise was ik nooit zover gekomen. Na de heisessie vielen kwartjes op hun plek. Vanuit daar gingen we verder bouwen. Met Adinda kun je ook geweldig sparren. Ik keek er elke keer weer naar uit om heen te gaan en kwam vol energie en ideeën weer terug. Dankzij Adinda sta ik waar ik nu sta en begint mijn bedrijf vorm te krijgen. Ze is heerlijk nuchter en pakt echt de koe bij de horens. Bedankt voor alles Adinda! We hebben afgesproken dat we 2 keer in het jaar een heisessie blijven doen. Ik kijk er nu al naar uit!

Reactie van het bedrijf

Ik ben heel blij dat je mij gekozen hebt als ondernemerscoach. Ik heb genoten van al je energie en je openheid en nog het meest van je ambitie en gedrevenheid. Dank je wel Brenda en ik zie je weer bij Bites & Business.

- Genemuiden - 3 november 2020

Als jij zelf open staat voor groei, dan brengt Adinda je met haar hulp enorm ver!

Door onze maandelijkse coaching gesprekken groeide het vertrouwen in mijzelf, dat de keuzes die ik maakte goed waren en handelde ik steeds meer naar wat voor mij goed voelde. Adinda weet op subtiele wijze mij de kleine schoppen of soms enorme schoppen onder mijn kont te geven waardoor ik weer de juiste richting op ging en ga. Ze houd op een respectvolle manier een, soms confronterende, spiegel voor over hoe je er voor staat en waar je heen mag gaan groeien. Als jij hier voor open staat, dan brengt het traject je enorm ver!
- Zwolle - 2 november 2020

Gegroeid in mijn ondernemerschap!

Adinda is in staat om je op een aangename, vrolijke en energieke manier te begeleiden naar de kern van je bedrijf en focus aan te brengen. Iedere keer kwam ik met enthousiasme terug en borrelden ideeën op die pasten bij mij en mijn ondernemerschap. Ik heb mijzelf nog beter leren kennen, achter mij durven laten wat niet meer bij mij hoort en hele mooie stappen gezet. Zeker een aanrader om met Adinda te werken.
- Zwolle - 2 augustus 2020

Betrokken, bekwaam, enthousiast en gezellig!

Ik heb het traject van de Startversneller als prettig ervaren! Al vanaf het eerste telefoongesprek hadden Adinda en ik een klik en dat maakte dat we vanaf het eerste moment heel eerlijk en open konden communiceren. Adinda heeft haar kennis, ervaring en netwerk voor me ingezet, wat me inzichten, mooie nieuwe connecties, een opdracht én een nieuwe bureaustoel (!) heeft opgeleverd! Dankzij haar coaching zit ik, letterlijk en figuurlijk, beter in mijn onderneming en ben ik mezelf eindelijk serieus gaan nemen! Dank je wel, Adinda, voor je humor, je kennis en je hulp! We verliezen elkaar niet uit het oog! Liefs Lieke
- Apeldoorn - 4 juni 2020
70 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10