100% Adinda

Persoonlijk 

Mijn naam is Adinda Keizer. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we twee dochters en inmiddels een schoonzoon. We zijn woonachtig in Nunspeet op de prachtige Veluwe. Ik ben gek op buiten zijn, dat kan zijn wandelen, fietsen of gewoon lekker buiten zitten.  

Vrijwilligerswerk 

Naast mijn werkzaamheden als ondernemerscoach en trainer ben ik vrijwillige natuurgids bij Staatsbosbeheer. Ik gids wildexcursies in Vierhouten. We gaan dan met een groep mensen het bos in naar een stiltegebied om tot een half uur na zonsondergang wild te spotten. 
Daarnaast geef ik vanaf april tot en met september als vrijwilliger roei-instructie bij mijn roeiclub Amenophis in Zeewolde.  

100 procent adinda

Zakelijk 

In 2008 heb ik na 14 jaar saleservaring bij Koninklijke Uitgeverij Wegener mijn baan opgezegd en ben ik ondernemer geworden. In het begin gaf ik alleen verkooptrainingen aan accountmanagers en ging met hen mee op klantenbezoek. Later kwamen daar steeds meer ondernemers bij. Mijn praktijkervaring in de sales vind je terug in mijn manier van trainen en coachen.  

In afgelopen jaren heb ik inmiddels honderden ondernemers mogen begeleiden en trainen.  

 

Filosofie

Ik geloof dat als je iets echt heel graag wilt dat het je ook gaat lukken. Als je je 100% inzet, dan komt daar iets voor terug. Zo ook met ondernemers en medewerkers die niets met verkoop hebben: Je kunt het leren! En als je het doet op een manier die bij je past, dan wordt het ook nog leuk. Daarom ga ik altijd een slag dieper met ondernemers en ben ik op zoek naar de reden waarom je doet wat je doet.  

Mijlpalen

 • 2019 | Organisatie 2e editie Startersdag Veluwe  
 • 2018 | Oprichting van de Stichting Starterscollectief Veluwe 
 • 2018 | De allereerste Startersdag Veluwe georganiseerd in Harderwijk. Een informatiemarkt waar startende ondernemers in contact komen met experts van de Veluwe op allerlei gebied in het ondernemerschap. 
 • 2017 | Ambassadeur van ZZP Nederland geworden voor de provincies Gelderland en Overijssel 
 • 2015 | 2e editie Beurs KIK in Dolfinarium Harderwijk 
 • 2014 | 1e editie van Beurs KIK. Samen met Henny Blokhuis van Ziezo! Heb ik deze vernieuwende variant van kennisdelen in de markt gezet. KIK staat voor Kennis Is Kracht. Ondernemers schuiven aan met hun vragen bij de standhouders die hun kennis delen. 
 • 2014 | Drie nieuwe edities Vindjeklantspel.  Er is een editie over acquisitie en een over netwerken. Als laatste de editie Merkwaarden die ik in alle trajecten met ondernemers gebruik. 
 • 2013 | Lancering van het Vindjeklantspel. Een kaartspel met vragen en antwoorden voor startende ondernemers. 
 • 2012 | Fusie van 121salestraining met Vindjeklant.nl. 
 • 2011 | Ontstaan van Vindjeklant.nl 
 • 2008 | Start van 121salestraining. Ik gaf 1 op 1 verkooptrainingen aan accountmanagers en ging ook mee op klantenbezoek. In de loop van de jaren kwamen daar steeds meer ondernemers bij.

Ik ben supertrots op alle ondernemers die ik heb mogen begeleiden. Als een ondernemer zijn of haar doel behaalt, dan ben ik net zo blij als zij zijn. Dat is waar we naar toe hebben gewerkt!

Merkwaarden

De Merkwaarden zijn je onderscheidend vermogen. Dat zijn de redenen waarom klanten met jou zaken doen en waarom ze specifiek voor jouw bedrijf kiezen.  

De 5 Merkwaarden van Vindjeklant.nl zijn: 

Daadkracht

Daadkracht

Adinda is van het ‘doen’ en gaat voor resultaat

Kennis

Kennis

Ruim 20 jaar ervaring in acquisitie en marketing

Enthousiasme

Enthousiasme

Dat hoort gewoon bij Adinda

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid

Adinda gaat altijd op de stoel van jouw klant zitten. Omdenken vanuit de klant

Energie

Energie

Je krijgt energie van Adinda en hierdoor sta je positief in je ondernemerschap

Als je op zoek bent naar een praktische ondernemerscoach en trainer, die kijkt wat bij jou en je bedrijf past, bel mij dan voor een vrijblijvende kennismaking.

Ondernemende groet,
Adinda Keizer

Aanmelden nieuwsbrief Vindjeklant

* verplichte velden

Referenties

8.9
Adinda heeft me geweldig geholpen om mijn neus de goede kant op te krijgen met mijn bedrijf. Door boven te halen waar ik voor sta en wat mijn kracht is - en door me te stimuleren uit mijn comfortzone te stappen - kan ik weer verder. Ze is professioneel, positief en betrokken.
- 2 april 2019
Geweldige sessies waarbij we elkaars tempo goed konden volgen. Optimaal gebruik maken van de tijd was het! Waarbij alle thema's aan de orde kwamen waarover ik vragen had en meer wilde leren. o.a. pitchen, netwerken, mijn merkwaarden, sales & marketing. Maar daarnaast was er ook ruimte voor de persoonlijke kant. Het laten groeien van mijn zelfvertrouwen, mezelf laten zien, drempels nemen. Daar motiveerde en inspireerde Adinda me bij, om stappen te zetten, met soms een licht zetje maar met alle ruimte om het op mijn eigen tempo en mijn manier te doen. Al met al in relatief korte tijd van een half jaar, veel geleerd, nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt en mooie stappen gezet. Naast alles wat ik geleerd heb, heeft Adinda me enorm geholpen helderheid te krijgen in mijn verhaal als ondernemer en waar ik naartoe wil bewegen met mijn bedrijf. Tijd om verdere stappen te zetten vanuit deze prachtige basis.
- 13 maart 2019
Het coachingstraject met Adinda heeft mij veel belangrijke inzichten gegeven. Ook over hoe ik wil ondernemen en hoe ik wel/niet zaken wil doen. Het in beeld brengen van de Merkwaarden heeft mij zeer geholpen. Daarnaast heb ik door dit traject meer focus kunnen aanbrengen in mijn marktbenadering. Adinda neemt overal echt de tijd voor en is heel betrokken.
- 6 maart 2019
nuchtere, heldere en duidelijke coaching gericht op inzicht; hoe bouw ik mijn bedrijf op een methodische wijze op met alle facetten die er bij horen zoals merkwaarden, netwerken, marketing etc...Het heeft me gesterkt en richting gegeven.
- 21 februari 2019
Adinda is een zeer enthousiast en vrolijk mens. Door haar ruime ervaring doet ze met veel kennis van zaken haar werk.

Ze heeft me goed gecoacht en laten inzien wat er specifiek in de basis nodig is voor het vernieuwen van mijn praktijk.

Door de ‘heisessie’ en het ‘talentenspel’ wordt het coachingstraject zeer persoonlijk. Nu heb ik een goed basisoverzicht van het profiel van mijn cliënt en van daaruit een plan van aanpak ontwikkeld hoe ik ze kan bereiken. Adinda laat je enthousiast zien hoe je ook nieuwe zaken kunt aanpakken. Dit alles wordt vooral vormgegeven door je eigen persoonlijke talenten, dit werkt motiverend.

Adinda is tussen twee coaching-gesprekken in ook makkelijk bereikbaar voor adviezen/tips.

Als Psycho Energetisch Therapeut koos ik voor Adinda omdat zij in het verleden ook een opleiding tot Energetisch Therapeut heeft afgerond.

Dit gaf voor mij de doorslag. We hebben dezelfde (basis) kennis van energetische methoden en zo was er direct begrip voor mijn beroep. Adinda heeft mij dan ook duidelijk laten omschrijven wie ik ben, wat ik doe en hoe ik mijn beroep uitvoer. Het is nu een begrijpelijk verhaal geworden voor mijn (potentiele) cliënten.

Bedankt Adinda, ik heb nu voldoende nieuwe plannen om met mijn ondernemerschap aan de slag te gaan. Joke Agteres
- 24 januari 2019
Ik beveel het zeker aan, ondanks de afstand. Persoonlijke benadering, geen standaard verkoperstrucs. Er wordt meegedacht wat er bij je past als persoon. Praktische tips en tools, waar je echt wat mee kunt zonder dat het veel geld kost. Adinda doet wat ze leuk vindt, reageert snel op vragen via mail en neemt je serieus. Ze is niet belerend, zonder “juffrouw” te zijn leer je veel van haar. Alle sessies waren een dag uit en ik ging met nog meer positieve energie naar huis.
- 13 januari 2019
Adinda Keizer heeft mij in 2018 enorm geholpen om mijn bedrijf goed in de markt te zetten. Haar directe manier van aanspreken zet je tot nadenken. En altijd deelt zij goede en creatieve ideeën.
- 27 december 2018
Ik heb zojuist een traject van 6 maanden met Adinda afgesloten. Van alleen een hoop chaos in mijn hoofd staat er nu een duidelijk concept waarmee ik de markt op kan. Mijn kernwaarden, klant en doelgroep zijn helder en mijn web site staat als een huis! Adinda is een zeer energieke dame die je de goede kant op helpt door je lekker buiten je comfort zone aan het werk te zetten zodat je de noodzakelijke meters maakt om iets goed neer te zetten. Dank Adinda!
- 14 december 2018
Op een fijne manier aan de slag met je bedrijf. Je vindt je merkwaarden en verwerkt deze in je bedrijf.
Adinda confronteert, stelt vragen, denkt met je mee, is betrokken en neemt de tijd voor je.
Super fijn om samen aan de slag te zijn geweest, thanks Adinda.
- 14 december 2018
Adinda heeft mij heel erg geholpen om mijn dromen te formuleren, mijn merkwaarden scherp te krijgen en vervolgens om gericht in de actiestand te komen! Ze hielp me met focus, overzicht, vertrouwen en daadkracht. Hierdoor is mijn startende bedrijf in een enorme versnelling terecht gekomen! De energie van Adinda werkt aanstekelijk!
- 13 november 2018
Wij, Dian en Paulien, zijn interieurontwerpers die door een heel proces van omschakeling zijn gegaan binnen ons eigen bedrijf. Het doel was meer zakelijke interieuropdrachten binnen halen.
Daarvoor hebben wij Adinda ingehuurd om ons meer wegwijs te maken hoe we dit moesten gaan aanpakken.
En dit is een heel mooi proces geworden.
Wij hebben Adinda als een zeer prettig persoon ervaren. We spreken dezelfde taal.
Wij zijn ook zeker door Adinda uit onze veilige comfortzone getrokken en hebben meer licht uit andere hoeken dan voorheen over onze werkzaamheden laten schijnen. Eigenlijk zou iedereen dit een keer moeten doen met hun bedrijf.
- 22 oktober 2018
Adinda heeft mij, op een heel prettig confronterende wijze, laten kennis maken met mijn eigen wijsheid en hoe deze in te zetten in mijn bedrijf. Haar manier van kijken naar mijn talenten, kennis en mogelijkheden heeft geresulteerd in een bij mij passend werkmodel.
- 20 september 2018
Adinda weet precies in kaart te brengen wat je doelstelling is en je merkwaarden vinden is geen probleem voor haar. Ze is ontspannen, doortastend, vrolijk en de werkomgeving is prachtig.
- 6 augustus 2018
Als zelfstandig ondernemer is het heel fijn om af en toe met iemand te kunnen sparren. De coaching bij Adinda heeft mij en mijn bedrijf heel goed gedaan! Adinda is enthousiast, nuchter, energiek, motiverend, ze leeft en denkt actief met je mee en geeft je (zelf)vertrouwen. In haar communicatie is ze helder en duidelijk, ze zegt waar het op staat. Echt een aanrader als je in korte tijd stappen wil maken met je bedrijf!
- 19 juli 2018
Een heel prettig gesprek gehad, eerlijk en duidelijk. To the point zodat ik er echt iets aan heb en er mee aan de slag kan.
- 22 juni 2018
Adinda heeft me goed geholpen met het in kaart brengen van mijn klant en heeft goede ideeën gegeven om beter te netwerken.
- 21 juni 2018
36 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10