Persoonlijk 

Mijn naam is Adinda Keizer. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we twee dochters en twee schoonzonen. Na jaren in Nunspeet te hebben gewoond zijn we in 2020 verhuisd naar Dalfsen in het prachtige Vechtdal. We wonen in het buitengebied en hebben vrij uitzicht over de landerijen. Ik ben gek op buiten zijn, dat kan zijn wandelen, fietsen of gewoon lekker buiten zitten. Inmiddels hebben we twee honden, een kat, drie kippen en in de toekomst komen daar drie of vier schapen bij. 


Vrijwilligerswerk

Naast mijn werkzaamheden als ondernemerscoach en trainer zit ik in het bestuur van de Stichting Starterscollectief Veluwe. Het Starters Collectief Veluwe heeft als gezamenlijk belang startende ondernemers (tot 5 jaar) van de Noord Veluwe te informeren, te faciliteren met kennis en informatie en samen te brengen om zo een bijdrage te leveren aan een succesvolle start en groei van hun bedrijf.

Daarnaast ben ik van april tot en met september vrijwillige roei-instructeur bij mijn roeiclub Amenophis in Zeewolde.  

Adinda Keizer

Zakelijk 

In 2008 heb ik na 14 jaar saleservaring bij Koninklijke Uitgeverij Wegener mijn baan als salesmanager opgezegd en ben ik ondernemer geworden. Eerst gaf ik alleen verkooptrainingen aan accountmanagers en ging met hen mee op klantenbezoek. Later kwamen daar steeds meer ondernemers bij. Mijn praktijkervaring in de sales vind je terug in mijn manier van trainen en coachen.  

In afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers mogen coachen en trainen. En sinds 2020 heb ik mijn eigen opleidingsinstituut waarin ik ondernemers leer hoe ze ondernemerscoach kunnen worden of trainer. 

Filosofie

Ik geloof dat als je iets echt heel graag wilt dat het je ook gaat lukken. Als je je 100% inzet, dan komt daar iets voor terug. Zo ook met ondernemers en medewerkers die niets met verkoop hebben: Je kunt het leren! En als je het doet op een manier die bij je past, dan wordt het ook nog leuk. Daarom ga ik altijd een slag dieper met ondernemers en ben ik op zoek naar de reden waarom je doet wat je doet.  

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek via mijn online agenda. Je vult je gegevens in en ik bel je op het afgesproken tijdstip. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we kijken of we een klik hebben. Want dat vind ik belangrijk als we samen aan de slag gaan. 

Mijlpalen

 • 2022 | Start van BLOEI Train de trainer
 • 2022 | Eigen trainings- en coachingsruimte in Zwolle
 • 2021 | Certificering van BLOEI 1 en 2. De eerste twee groepen van BLOEI ondernemerscoaches hebben met succes hun opleiding afgerond.
 • 2021 | Uitgave Jubileumkrant Adinda’s Journaal. Een echte krant ter gelegenheid van mijn 12.5 jaar ondernemerschap in 2020, de verhuizing van mijn bedrijf naar Overijssel en de start van BLOEI.
 • 2020 | Start van BLOEI opleidingen. Een opleiding tot ondernemerscoach,waarin ik al mijn ervaring, kennis en ontwikkelingen doorgeef aan nieuwe ondernemerscoaches.
 • 2019 | Organisatie 2e editie Startersdag Veluwe  
 • 2018 | Oprichting van de Stichting Starterscollectief Veluwe. Een stichting die zich inzet om de regionale economie te stimuleren door het faciliteren van startende ondernemers met kennis en netwerken. 
 • 2018 | De allereerste Startersdag Veluwe georganiseerd in Harderwijk. Een informatiemarkt waar startende ondernemers in contact komen met experts van de Veluwe op allerlei gebied in het ondernemerschap. 
 • 2017 | Ambassadeur van ZZP Nederland geworden voor de provincies Gelderland en Overijssel 
 • 2015 | 2e editie Beurs KIK in Dolfinarium Harderwijk 
 • 2014 | 1e editie van Beurs KIK. Samen met Henny Blokhuis van Ziezo! Heb ik deze vernieuwende variant van kennisdelen in de markt gezet. KIK staat voor Kennis Is Kracht. Ondernemers schuiven aan met hun vragen bij de standhouders die hun kennis delen. 
 • 2014 | Drie nieuwe edities Vindjeklantspel.  Er is een editie over acquisitie en een over netwerken. Als laatste de editie Merkwaarden die ik in alle trajecten met ondernemers gebruik. 
 • 2013 | Lancering van het Vindjeklantspel. Een kaartspel met vragen en antwoorden voor startende ondernemers. 
 • 2012 | Fusie van 121salestraining met Vindjeklant.nl. 
 • 2011 | Ontstaan van Vindjeklant.nl 
 • 2008 | Start van 121salestraining. Ik gaf 1 op 1 verkooptrainingen aan accountmanagers en ging ook mee op klantenbezoek. In de loop van de jaren kwamen daar steeds meer ondernemers bij.

Ik ben supertrots op alle ondernemers die ik heb mogen begeleiden. Als een ondernemer zijn of haar doel behaalt, dan ben ik net zo blij als zij zijn. Dat is waar we naar toe hebben gewerkt!

Merkwaarden

De Merkwaarden zijn je onderscheidend vermogen. Dat zijn de redenen waarom klanten met jou zaken doen en waarom ze specifiek voor jouw bedrijf kiezen.  

De 5 Merkwaarden van Vindjeklant.nl zijn: 

Daadkracht

Daadkracht

Adinda is van het ‘doen’ en gaat voor resultaat

Kennis

Kennis

Ruim 20 jaar ervaring in acquisitie en marketing

Enthousiasme

Enthousiasme

Dat hoort gewoon bij Adinda

Klantgerichtheid

Klantgerichtheid

Adinda gaat altijd op de stoel van jouw klant zitten. Omdenken vanuit de klant

Energie

Energie

Je krijgt energie van Adinda en hierdoor sta je positief in je ondernemerschap

Als je op zoek bent naar een praktische ondernemerscoach en trainer, die kijkt wat bij jou en je bedrijf past, bel mij dan voor een vrijblijvende kennismaking.

Ondernemende groet,
Adinda Keizer

Referenties

9.1

Aangezet op dat wat wél echt klopt voor mij.

Adinda zoekt en kijkt vooral naar wie je bent en wat echt bij je past. Haar enthousiasme en oprechte aandacht zorgen ervoor dat dit ook echt de ruimte krijgt. Niet langs gebaande paden bewegen, maar je eigen weg creëren. Adinda denkt en werkt op deze manier en ziet snel hoe dit voor jou vorm kan krijgen. Ze heeft me geraakt, een flinke spiegel voorgehouden en pittige vragen gesteld. Nergens sturend, maar meelopend als een enthousiaste, creatieve gids, die niet een vaste route volgt, maar die me juist mijn weg en mijn behoefte liet vinden. En de belangrijkste richtingaanwijzer was plezier. Dus samen lachen was in dit traject gegarandeerd.
- Dedemsvaart - 29 september 2022

De sessies met Adinda leverde een duidelijk businessplan op voor mijn bedrijf..

Coaching door Adinda is mij zeer goed bevallen. Ze weet goed door te vragen en helpt je om tot de kern te komen en een plan op te stellen. Ik kwam altijd gemotiveerd weer thuis na een sessie.
- Hillegom - 21 juli 2022

Inspirerend en doortastend

Adinda straalt een energie uit die mij gelijk aan trok. Het voelde dan ook gelijk vertrouwd in het eerste coaching gesprek. Vanuit deze verbinding heeft zij me veel nieuwe inzichten gegeven en hebben we stapsgewijs acties ondernomen om mijn praktijk meer vorm te geven. Dankjewel hiervoor Adinda!
- Arnhem - 17 maart 2022

Verrijkend

Wat fijn dat ik het coachtraject via de startversneller met jou mocht doorlopen. Door dit traject: * Heb ik nu mijn doelgroep duidelijk. * Weet ik mijn ideale klant. * Ken ik mijn merkwaarden. * Heb ik een (visuele) pitch. * Weet ik hoe ik mijn website aan kan passen. * Kan ik een pakket "Zelfvertrouwen met de Goastok" neerzetten voor het Primair Onderwijs en nog zoveel meer........ Dankjewel Topper!
- Markelo - 28 december 2021

Adinda plaatst echt die spiegel voor je laat je anders tegen dingen aankijken!

Mijn coach traject met Adinda was heel erg waardevol. Adinda plaatst echt die spiegel voor je en zorgt ervoor dat je anders naar dingen kijkt. Ze liet me inzien dat het pad dat ik al aan het bewandelen was niet het juiste was, althans niet het pad dat bij mij past, wat ik echt leuk vind en waar ik goed in ben en wat ik kan. Om al die aspecten kritisch voor jezelf ik kaart te brengen, is heel ingewikkeld. Daarvoor is het zo goed om samen te werken met een coach. Een objectieve en kritische coach. Samen kom je echt verder, daar geloof ik in. Echt werken aan die blinde vlekken. Maar ook praktische zaken om samen over te sparren. Dit alles bij elkaar, maakt dat dit traject van 6 maanden heel waardevol voor mij is geweest en ik echt flinke stappen heb kunnen zetten. Daar ben ik dankbaar voor.
- Ede - 24 december 2021

Zeer directe aanpak, daardoor weet ik nu wel mijn klanten te vinden.

Via de startversneller bij Adinda terecht gekomen. Adinda is iemand die je de spiegel voorhoudt, naar je luistert, en meedenkt wat past bij jou als persoon. Waardoor je de klanten vindt die passen bij wat jij uit wilt stralen. Ze neemt de tijd om de zoektocht samen te doorlopen. Ze kijkt wat jij nodig hebt en put uit een bak vol met ervaring.
- Ulft - 1 december 2021

Praktische stappen zetten door gezellige coaching door Adinda.

Door de coaching van Adinda heb ik mooie concrete stappen vooruit gezet. Elke keer een nieuwe stap zetten op het gebied van mijn bedrijf promoten en zo zelf ook groeien. Adinda is spontaan, gezellig en scherp in haar coaching.
- Ermelo - 13 juni 2021

Helder en doeltreffend!

Adinda heeft me geholpen om hoofdzaken weer van bijzaken te scheiden zodat ik met een heldere focus naar mijn bedrijf kan kijken. Elke sessie stemde we af wat op dat moment nodig was voor de volgende stap. Adinda is enthousiast en gezellig en heeft een scherpe blik. Met een enorme dosis aan creativiteit en praktische tips heeft ze mij flink op weg geholpen met het opzetten van mijn nieuwe bedrijf.
- 't Harde - 2 juni 2021

Inspirerend en actief

Fijne periode coaching met Adinda beleefd. Fijne sparringpartner en inspirator waar ik met veel plezier steeds naar toe ging! Dank je wel!
- Deventer - 25 april 2021

Adinda laat je anders kijken; duidelijk en praktisch!

Vanuit Startversneller ben ik bij Adinda gekomen. Meteen tijdens onze kennismaking via de telefoon voelde het voor mij goed. Adinda laat je van een andere kant naar je klant kijken. Tussen de gesprekken door kun je bij haar terecht. Ik heb goede, duidelijke feedback gekregen, waarmee ik weer verder kan. Adinda heeft me flink laten groeien, zowel persoonlijk en als ondernemer. Voor mij was het een zeer prettige, leerzame ervaring en kan ik hem iedereen aanraden.
- Wijhe - 25 april 2021

Efficiënt, to-the-point, praktisch. Kortom top!

Buiten het feit dat het ontzettend leuk was om met Adinda te werken, was het ook vooral praktisch. Haar adviezen zijn zeer goed toepasbaar en inmiddels is gebleken dat ze in mijn praktijk ook gewoon werken. Hartstikke trots ben ik dat ik mijn eerste "traject" verkocht heb. Adinda weet exact de vinger op de zere plek te leggen en het daarna positief om te buigen tot een mooi resultaat.
- Ermelo - 13 april 2021

Adinda heeft mij geholpen hoe ik beter te vinden ben voor klanten.

In 6 sessies heeft Adinda mij geleerd om mijn ideale klant te beschrijven, mijn website te verbeteren, mij vindbaar te maken voor klanten, mij geleerd niet alles weg te geven en nog allerlei tips en tools gegeven om meer uit mezelf en uit mijn bedrijf te halen. Deze sessies waren niet alleen zinvol, ze waren ook leuk, inspirerend, afwisselend en gezellig!

Reactie van het bedrijf

Het was een feestje om met jou te mogen werken Anneke! Zo snel als dat jij alles oppakt en gelijk doorvoert. Super om te zien welke stappen je hebt gemaakt. Nijmegen mag trots zijn op haar Nijmeegse Organizer.

- Nijmegen - 7 april 2021

Zeer waardevolle coaching met duidelijk stappenplan

Het coachingtraject bij Adinda Keizer is zeer waardevol voor mij geweest. Ze nam me stap voor stap door het proces om mijn business te optimaliseren en vooral om meer inzicht te krijgen in mijn bedrijf en in mijzelf als onderneemster. Mijn sterke punten, zwakke punten, mijn ideale klant en vooral ook hoe pak ik dit allemaal stap voor stap aan. Ik heb meer focus op waar ik heen wil met mijn bedrijf en wat de dienst waard is. Maar vooral heb ik persoonlijk een enorme groei doorgemaakt, en dat is voor mij nog het meest waardevol geweest!
- Hierden - 3 maart 2021

Met Adinda heb ik heldere en doeltreffende stappen gezet

Als homeopaat wilde ik graag het coachingsgedeelte van mijn bedrijf meer integreren en een totaalpakket aanbieden. Adinda heeft me geholpen om duidelijk te krijgen hoe ik dit kan aanbieden en wat mij onderscheidt van collega's die in dezelfde branche hun diensten aanbieden. In één middag had ik helder hoe ik verder ga, maar ook hoe ik mijn nieuwe bedrijfsvoering kan verwoorden op mijn website. Ik ben er heel blij mee. Alleen had ik dit nooit gekund.
- LUNTEREN - 25 februari 2021

Dit gun ik iedere ondernemer

Hoe gek het ook klinkt uit de mond van een communicatieprofessional: jezelf 'verkopen' kan zo enorm lastig zijn. Een sessie met Adinda schept dan helderheid. Wat zijn je merkwaarden? Wat past bij jou als persoon? En van welke klanten krijg je energie? Kortom: je wordt weer op de rit gezet als ondernemer. Adinda bruist van de ideeën en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Volop inspiratie kan ik de volgende stappen zetten. Thanks Adinda!
- Houten - 24 februari 2021

Een coaching traject op het juiste moment.

Adinda is in staat om snel inzicht te krijgen in de omstandigheden. Ze luistert goed en laat jezelf inzien wat de beste weg is om te gaan. Adinda is eerlijk, positief en energiek en heeft een gezonde dosis humor. Mede door Adinda wordt het startversneller coaching traject door mij als zeer plezierig en effectief ervaren. Dankjewel voor alle inzichten en feedback!
- Barneveld - 1 februari 2021
76 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10