Vindjeklant

100% Adinda

Daadkracht en energie

Persoonlijk

Mijn naam is Adinda Keizer. Ik ben getrouwd met Henk en samen hebben we twee dochters en twee schoonzoons. Na jaren in Nunspeet te hebben gewoond, zijn we in 2020 verhuisd naar Dalfsen in het prachtige Vechtdal. We wonen in het buitengebied en hebben vrij uitzicht over de landerijen. Ik ben gek op buiten zijn, dat kan zijn wandelen, fietsen of gewoon lekker buiten zitten. Inmiddels hebben we twee honden, drie kippen en een paar schaapjes.

HOBBY’s

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik ben graag bezig in de tuin en dan het grove werk zoals zagen, onkruid trekken of struiken snoeien. Uiteraard wandelen we veel met de honden in de prachtige omgeving waar we wonen.

De roeiclub Amenophis in Zeewolde ben ik trouw gebleven en daar ben ik elke zondagochtend op het water te vinden. Van april tot en met september geef ik instructie aan nieuwe roeiers. Super leuk om te doen, want iedereen leert op een andere manier.

Daarnaast zwem ik iedere week. Van april tot en september in het buitenbad en de rest van het jaar in het binnenbad.

Zakelijk

In 2008 heb ik na 14 jaar saleservaring bij Koninklijke Uitgeverij Wegener mijn baan als salesmanager opgezegd en ben ik ondernemer geworden.

In afgelopen jaren heb ik honderden ondernemers mogen coachen en trainen. In  2020 ben ik mijn eigen opleidingscentrum BLOEI Opleidingen gestart waar ik mensen opleidt tot ondernemerscoach, trainer en leidinggevende. 

Filosofie

Ik geloof dat als je iets echt heel graag wilt dat het je ook gaat lukken. Als je je 100% inzet, dan komt daar iets voor terug. Daarom ga ik altijd een slag dieper met ondernemers en ben ik op zoek naar de reden waarom je doet wat je doet.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek via mijn online agenda. Je vult je gegevens in en ik bel je op het afgesproken tijdstip. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we kijken of we een klik hebben. 

Copyright © 2023 Vindjeklant | Website door Support by Juul | Alle rechten voorbehouden.