Heisessie: groei en persoonlijke ontwikkeling

Een heisessie is een dagdeel alle aandacht voor jouw bedrijf. Ondernemerscoach Adinda Keizer gaat met je aan de slag om het commerciële deel van je bedrijf verder te ontwikkelen. Hierbij ben jij, als ondernemer, het belangrijkst.
Doen wat bij je past levert ook een persoonlijke ontwikkeling op.

bergop heisessie

Heisessie

De heisessie is in Vierhouten op een prachtige locatie aan de rand van de hei in het bos. Een plek zonder prikkels van buitenaf waar alle ruimte is om aan je bedrijf en je persoonlijke ontwikkeling te werken. Samen kijken naar commerciele mogelijkheden om je bedrijf te laten groeien.

Kenmerkend van ondernemerscoach Adinda Keizer is dat zij altijd op de stoel van jouw klant gaat zitten. Ze stelt je vragen als: ‘Waarom moet de klant juist bij jouw kopen?’ TIjdens de heisessie kun je met al je ondernemersvragen bij haar terecht en ze helpt je om doelgericht te werken aan de groei van je bedrijf.

Tussendoor samen even de hei op want buiten zijn heeft als voordeel dat je fris en helder kunt nadenken.

Voor wie?

Voor ervaren- en startende ondernemers die willen groeien met hun bedrijf, naar zichzelf durven kijken en niet bang zijn voor een stuk persoonlijke ontwikkeling. Kortom: een positieve boost voor je bedrijf!