Onlangs werd ik gebeld dat we in Ambitie Randmeren een artikel kregen over Beurs KIK. Behalve een interview was het ook de bedoeling dat er een paar foto’s werden gemaakt door een fotograaf van het blad. Na een kort overleg besloten we dit bij Henny Blokhuis thuis te doen, want zij woont in een prachtige verbouwde boerderij in Putten met een hele mooie tuin er om heen.

Na het afstemmen van onze kleren stapte ik in de auto richting Putten. Helaas begon het te regenen en hield het ook niet echt meer op.
Maar niet getreurd de fotograaf was niet voor één gat te vangen. Tot mijn stomme verbazing werden er echt heel erg veel foto’s gemaakt en werd het een professionele fotoshoot. Achim Lauscher, de fotograaf, behandelde ons als echte fotomodellen en gooide al zijn charmes in de strijd. Zo kwamen we toch spontaan op de foto’s te staan.

Vooral de foto die we met de hond gingen maken had nogal wat voeten in aarde. Of wij keken niet netjes in de camera of stonden net niet goed. En op het moment dat we het goed deden besloot de hond dat het wel leuk geweest was en ging bewegen. Lachen… maar het uiteindelijke resultaat mag er best wel zijn.