Vindjeklant

Ellen Mouthaan

Ellen Mouthaan - businesscoach

Expertise

Ellen Mouthaan

Wie ben ik?

Ik ben Ellen Mouthaan, makelaar en ondernemerscoach en woon in Naarden-Vesting. Met twee ondernemende dochters en een ondernemende man begrijp je waar de gesprekken aan onze keukentafel vaak over gaan!

Ik sta voor KBS: Klant Betaalt Salaris.

Als ondernemer weet ik dat denken vanuit de klant essentieel is om de juiste keuzes te maken binnen je onderneming. Dit is dan ook de basis van mijn coaching.

Waar ligt mijn kracht?

Als ik jou coach, werk jij met een zeer ervaren enthousiaste mede ondernemer. Ik voel me betrokken bij jou en ben eerlijk en duidelijk. Ik wind er geen doekjes om. Belangrijk is dat ik een praktisch mens ben en daar pluk jij de vruchten van.

Door mijn creativiteit en out-of-the box denken kom jij tot goede werkbare inzichten. Jij bent kapitein op je eigen schip en ik vaar als loods een stukje met je mee.

Coachtraject bij Ellen

1995excl. btw
  • 6 praktische sessies in Naarden-Vesting
  • Inzet en uitleg van KBS-principe
  • Effectieve marketing tips
  • Leren hoe je verkoop en netwerken kunt inzetten
  • Vergroten van je (online) zichtbaarheid
  • Direct toe te passen in je onderneming

Inspiratie sessie

395excl. btw
  • Is jouw “heilig vuur” gedoofd? Voel je de drang naar verandering, maar mis je richting?
  • Of heb je behoefte aan een verhelderend gesprek?
  • Aan mijn keukentafel met een pot thee of koffie en iets lekkers, onderzoeken we jouw vragen en bepaal jij je volgende stappen.
  • Locatie: Naarden-Vesting

Merkwaardensessie

Waar ligt jouw unieke kracht? Wat maakt dat klanten voor jou moeten kiezen? Onze Merkwaardensessie onthult dit voor je. Je gaat naar huis met een schat aan inspiratie en praktische direct toepasbare tips.

Een dagdeel Merkwaarden vindt plaats in Naarden-Vesting en kost € 395  excl. btw.

Wat is mijn achtergrond?

Als kind verkocht ik al huis-aan-huis zelf gemaakte poppenkleertjes. Ik onderneem dus echt van jongs af aan. Toch heb ik eerst enkele jaren voor de klas gestaan voordat ik in 1991 makelaar werd. En omdat ondernemen in mijn bloed zit heb ik sinds 1996 een eigen makelaarskantoor.

Marketing is mij met de paplepel in gegoten en als ik geen makelaar was geworden was ik nu marketeer en ondernemerscoach.

Sinds ongeveer 10 jaar ben ik ook docent ben bij de Academie voor Vastgoed. Mijn specialisatie: marketing. Tijdens mijn cursussen en trainingen vind ik het leuk om mijn cursisten “wakker te schudden” en ze een spiegel voor te houden.

Ondernemerscoach ben ik geworden toen ik merkte dat ik mijn cursisten niet alleen een spiegel wil voorhouden, maar ook echt verder wil helpen met hun onderneming. Ondernemers echt vooruit helpen en zien groeien maakt mij blij!

Ellen in het kort

Vindjeklantcoach Ellen Mouthaan
jaar ondernemer
25 +
marketing- en salesgerichte trainingen
80 +
paard voor de nodige ontspanning
1

Vindjeklant-methode

De Vindjeklant-methode is denken vanuit het perspectief van de klant. We leren je hoe je de behoeften, wensen en pijnpunten van jouw klanten kunt begrijpen en hoe je daarop kunt inspelen om een sterke basis te leggen voor je bedrijf.

Met behulp van het Vindjeklant Merkwaardenspel hebben we in een dagdeel helder wat het onderscheidend vermogen is van jouw bedrijf. De vijf Merkwaarden zijn het fundament van je bedrijf.

Tijdens de coaching sta jij, als ondernemer, centraal. Of je nu net gestart bent of al jaren in het vak zit, bij ons krijg je de tools en begeleiding die nodig is om door te groeien en om jou stevig te laten staan in je ondernemerschap om met plezier en energie door te groeien.

Stappenplan

Stap 1
Kies de coach die bij jou past

Bekijk alle coaches van Vindjeklant en maak je keuze. Stuur jouw coach een bericht per mail met daarin de onderwerpen waar je ondersteuning bij kunt gebruiken.

Stap 2
Contact met jouw coach

De coach neemt binnen 48 uur contact met je op voor kennismaking. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is, want je gaat samen het coachtraject in.

Stap 3
Start de groei van je bedrijf

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan jullie aan de slag. Samen met je coach bepaal je de locatie waar de coachgesprekken plaatsvinden.

Wat zeggen anderen over mij?

Copyright © 2023 Vindjeklant | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Wat is je vraag?
Vindjeklant
Stel je vraag en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug van Adinda van Vindjeklant.