Vindjeklant

Julia Keizer

Julia Keizer coach Vindjeklant

Expertise

Julia Keizer

Wie ben ik?

Mijn naam is Julia Keizer en ik ben websitecoach. Je zou kunnen zeggen dat ik een mix ben tussen een ondernemerscoach en een webdesigner.

Samen met mijn vriend, dochter en eigenwijze poes Saar woon ik in Nunspeet, vlakbij het centrum. Ik vind het leuk om gezellig met vrienden afspreken, heerlijk om te wandelen in de natuur en te ontspannen op de bank met een goede serie.

Waar ligt mijn kracht?

Oprechte nieuwsgierigheid is mijn grootste kracht. Ik wil graag al je verhalen horen en vooral waarom je doet je wat je doet. Mijn frisse blik zorgt vaak voor nieuwe ideeën. Ik word blij als we jouw onderscheidend vermogen kunnen doorvoeren in alles wat je doet. Handig voor je pitch én natuurlijk voor je website. Ik besteed aandacht aan alle details, want dan klopt het hele plaatje.

Coachtraject bij Julia

1600excl. btw
  • 5 coachingsessies in Nunspeet
  • Onderscheidend vermogen is duidelijk
  • Je weet wie je lievelingsklant is én waar je die kunt vinden
  • Een pitch die je gelijk kunt inzetten
  • Moodboard voor je branding en website
  • Snelle, efficiënte en nieuwsgierige ondernemerscoach

Merkwaarden sessie

395excl. btw
  • In een dagdeel gaan we aan de slag met het Merkwaardenspel. We pluizen je onderscheidend vermogen helemaal uit. We duiken in de vraag: waarom moet de klant voor jou kiezen?
  • Een efficiënte sessie voor een startende ondernemer, maar ook de ondernemer met jarenlange ervaring.
  • Het resultaat is dat je helder hebt op welke manier je verder kunt groeien met je bedrijf. 
  • Locatie: Nunspeet

Wat is mijn achtergrond?

In mijn werk als webdesigner merkte ik dat veel van mijn klanten geen idee hebben wat hen uniek maak, wie hun lievelingsklanten zijn en waarom die klanten nou juist voor hen moeten kiezen. Het is dan best lastig om een website te maken.

Terwijl ik bezig was met de website van BLOEI Opleidingen, ging ineens het lampje branden: ik wilde ook de opleiding Ondernemerscoach volgen. Daar heb ik geleerd hoe ik samen met mijn klanten kan uitpluizen wat hen onderscheidt van de rest en met wie ze graag samenwerken. Het resultaat is een website die écht bij ze past.

Voor veel ondernemers is de pitch een struikelblok. Met mijn tic voor Nederlandse taal en creatieve brein vind ik het juist superleuk om ondernemers te helpen bij het schrijven van hun pitch.

Julia in het kort

Julia Keizer - websitecoach Vindjeklant
Merkwaardenspel gespeeld
10 +
websites gemaakt
20 +
levensjaren
27

Vindjeklant-methode

De Vindjeklant-methode is denken vanuit het perspectief van de klant. We leren je hoe je de behoeften, wensen en pijnpunten van jouw klanten kunt begrijpen en hoe je daarop kunt inspelen om een sterke basis te leggen voor je bedrijf.

Met behulp van het Vindjeklant Merkwaardenspel hebben we in een dagdeel helder wat het onderscheidend vermogen is van jouw bedrijf. De vijf Merkwaarden zijn het fundament van je bedrijf.

Tijdens de coaching sta jij, als ondernemer, centraal. Of je nu net gestart bent of al jaren in het vak zit, bij ons krijg je de tools en begeleiding die nodig is om door te groeien en om jou stevig te laten staan in je ondernemerschap om met plezier en energie door te groeien.

Stappenplan

Stap 1
Kies de coach die bij jou past

Bekijk alle coaches van Vindjeklant en maak je keuze. Stuur jouw coach een bericht per mail met daarin de onderwerpen waar je ondersteuning bij kunt gebruiken.

Stap 2
Contact met jouw coach

De coach neemt binnen 48 uur contact met je op voor kennismaking. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is, want je gaat samen het coachtraject in.

Stap 3
Start de groei van je bedrijf

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan jullie aan de slag. Samen met je coach bepaal je de locatie waar de coachgesprekken plaatsvinden.

Wat zeggen anderen over mij?

Copyright © 2023 Vindjeklant | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Wat is je vraag?
Vindjeklant
Stel je vraag en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug van Adinda van Vindjeklant.