Vindjeklant

Karin van Duinen

Karin van Duinen

Expertise

Karin van Duinen

Wie ben ik?

Mijn naam is Karin van Duinen. Ik begeleid ondernemers die vanuit hun hart willen ondernemen met een helder hoofd.

Ondernemers in Gelderland, Overijssel en Utrecht die willen groeien en dit écht op hun eigen manier willen doen.

Waar ligt mijn kracht?

Mijn kracht is kijken met een frisse blik naar jou en je bedrijf. Hierbij gaan we soms op z’n kop denken of achterstevoren. Als ervaren ondernemer is niets mij te gek. Ik ben jouw coach als je echt wil groeien.

Samen gaan we aan de slag. Dat kan zijn een helder plan maken, je focus scherp krijgen of je vuurtje weer opstoken. Kom maar op!

Coachtraject bij Karin

1595excl. btw
 • 6 praktische sessies van circa twee uur
 • Focus helder en je verhaal in kaart gebracht
 • Enthousiast, verdiepend en doelgericht
 • Ervaren blik die meekijkt en waar nodig aanscherpt
 • Persoonlijk leiderschapsvaardigheden verder ontwikkelen
 • Kijken naar verdienmodel uitgewerkt Winst & Waardeplan

Heisessie

395excl. btw
 • Dagdeel alle tijd voor jou en je bedrijf op een inspirerende locatie op de hei.
 • Jij bepaalt de onderwerpen waar we het over gaan hebben.
 • Je mag onbeperkt gebruik maken van mijn creatieve brein.
 • Ik werk het voor je uit en per mail ontvang je van mij jouw persoonlijke routeplan
 • Locatie: Schuur op de hei, Vierhouten

Wat is mijn achtergrond?

In ruim 20 jaar ondernemerschap heb ik verschillende bedrijven neergezet. Op het hoogtepunt hadden we 60 man personeel. Ons laatste bedrijf groeide heel snel, om het tempo te kunnen bijbenen bleef er weinig ruimte over voor mijn eigen creativiteit en plezier.  

Ik voelde dat er wat moest veranderen, ik miste alleen de energie en praktische handvatten hoe!     De druk om het goed te doen voor iedereen, voelde als een steeds grotere verantwoordelijkheid. Alleen kwam ik niet verder, ik ging steeds meer mensen om mij heen verzamelen die mij input gaven. Zij hielpen me verder op weg, ik leerde groter te denken en vanuit een breder perspectief naar mijn onderneming kijken.

Ik heb zelf mijn koers weer gevonden, op eigen kracht, maar niet alleen. Dit heeft mij geïnspireerd om te starten als ondernemerscoach. Ik geef een frisse blik en input aan ondernemers. Samen maken we een plan, als jij de energie weer voelt stromen vanuit je tenen, daar doe ik het voor!

Karin in het kort

Vindjeklantcoach Karin van Duinen
bedrijven
5 +
jaar ondernemer
20 +
ideeën
1001

Vindjeklant-methode

De Vindjeklant-methode is denken vanuit het perspectief van de klant. We leren je hoe je de behoeften, wensen en pijnpunten van jouw klanten kunt begrijpen en hoe je daarop kunt inspelen om een sterke basis te leggen voor je bedrijf.

Met behulp van het Vindjeklant Merkwaardenspel hebben we in twee uur helder wat het onderscheidend vermogen is van jouw bedrijf. De vijf Merkwaarden zijn het fundament van je bedrijf.

Tijdens de coaching sta jij, als ondernemer, centraal. Of je nu net gestart bent of al jaren in het vak zit, bij ons krijg je de tools en begeleiding die nodig is om door te groeien en om jou stevig te laten staan in je ondernemerschap om met plezier en energie door te groeien.

Stappenplan

Stap 1
Kies de coach die bij jou past

Bekijk alle coaches van Vindjeklant en maak je keuze. Stuur jouw coach een bericht per mail met daarin de onderwerpen waar je ondersteuning bij kunt gebruiken.

Stap 2
Contact met jouw coach

De coach neemt binnen 48 uur contact met je op voor kennismaking. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is, want je gaat samen het coachtraject in.

Stap 3
Start de groei van je bedrijf

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan jullie aan de slag. Samen met je coach bepaal je de locatie waar de coachgesprekken plaatsvinden.

Wat zeggen anderen over mij?

Copyright © 2023 Vindjeklant | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Wat is je vraag?
Vindjeklant
Stel je vraag en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug van Adinda van Vindjeklant.