Vindjeklant

Wendy de Haan

Wendy de Haan- zakelijk zelfvertrouwen

Expertise

Wendy de Haan

Wie ben ik?

Mijn naam is Wendy de Haan. Woonachtig in Ermelo met mijn ondernemende gezin, Danny, dochters Jill & June, hond Bobby en katten Booz & Jake.

Na mijn veelzijdige carrière en drie coaching opleidingen ben ik mijn eigen praktijk gestart. Ik help ondernemers als jij die vastlopen binnen hun bedrijf. Door een gebrek aan zelfvertrouwen, moeite met het aantrekken van nieuwe klanten, onzekerheid over netwerken en het voeren van een verkoopgesprek. Je draait steeds in een vicieuze cirkel, want zeker 95% van jouw gedrag is onbewust.

Waar ligt mijn kracht?

Zelfvertrouwen geven door zelfinzicht! We gaan op zoek naar jouw onbewuste drijfveren, door te kijken naar het gedrag achter jouw gedrag. Jouw drijfveren geven je inzicht in wie je bent, waarom je doet wat je doet.

Coachen doe ik op een open en eerlijke manier en weet snel verbinding met je te maken en tot de kern te komen. Door mijn gedrevenheid en mijn doelgerichte instelling gaan we op een liefdevolle manier voor resultaat. Aan de hand van jouw merkwaarden leer je waarom jouw ideale klant bij jou moet zijn. Wat jou uniek maakt en je daarmee onderscheidt. Jij bent immers de persoon achter je bedrijf!

Coachtraject bij Wendy

1695excl. btw
  • Zakelijk zelfvertrouwen door kennis drijfveren
  • Intensieve begeleiding; tussendoor bereikbaar
  • Gebruikmaken van mijn royale netwerk
  • Twee dagdelen en 3 sessies van circa twee uur
  • Looptijd ongeveer vijf maanden
  • Respectvol, veilig en plezierig

Drijfveren scan

395excl. btw
  • Er zijn negen onbewuste drijfveren en één ervan beschrijft jou. Tijdens een de drijfverenscan gaan we opzoek naar jouw onbewuste overtuigingen achter jouw gedrag.
  • Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat zeker 95% van ons gedrag onbewust is.
  • Wanneer je weet wat jouw drijfveer is, weet je waarom je doet wat je doet en dus ook wat je tegenhoudt om stappen te zetten binnen jouw bedrijf.
  • Locatie: Ermelo

Merkwaardensessie

Met het Merkwaardenspel gaan we op zoek naar jouw onderscheidend vermogen als ondernemer. Hierdoor weet je wat jou uniek maakt en waarvoor de klant bij jou moet zijn. De Merkwaarden zijn essentieel om je te helpen via je website en pitch je ideale klant aan te spreken. Een dagdeel Merkwaarden vindt plaats in Ermelo en kost € 395 excl. btw.

Wat is mijn achtergrond?

Ik heb een veelzijdige carrière gehad, waarbij ik vaardigheden heb ontwikkeld in sales, netwerken, presenteren en het omgaan met mensen. Ik heb in verschillende branches gewerkt (horeca, cosmetica, vastgoed, textiel, IT, zorg en financiële sector) en ervaring opgedaan in diverse functies als restaurantmanager met 15 personeelsleden, senior accountmanager, projectmanager, toezichthouder en bestuurder.

Vanaf 2010 heb ik de coaching opleiding Coachen op Drijfveren 1 & 2 gevolgd. 

In mijn rol als toezichthouder had ik de taak om de CEO en de voorzitter van de raad van bestuur te coachen. Dat vond ik zo geweldig dat ik besloot de BLOEI Opleiding Ondernemerscoach waar ik de Vindjeklant-methode heb geleerd.

In 2022 heb ik het coachen op onbewuste drijfveren bij de V-cirkelacademie succesvol afgerond. Ik vind het belangrijk om ook mezelf continu te blijven ontwikkelen.

Wendy in het kort

verschillende branches gewerkt in diverse functies
6 +
jaren saleservaring
20 +
coaching opleidingen en een opleiding tot trainer
3 +

Vindjeklant-methode

De Vindjeklant-methode is denken vanuit het perspectief van de klant. We leren je hoe je de behoeften, wensen en pijnpunten van jouw klanten kunt begrijpen en hoe je daarop kunt inspelen om een sterke basis te leggen voor je bedrijf.

Met behulp van het Vindjeklant Merkwaardenspel hebben we in twee uur helder wat het onderscheidend vermogen is van jouw bedrijf. De vijf Merkwaarden zijn het fundament van je bedrijf.

Tijdens de coaching sta jij, als ondernemer, centraal. Of je nu net gestart bent of al jaren in het vak zit, bij ons krijg je de tools en begeleiding die nodig is om door te groeien en om jou stevig te laten staan in je ondernemerschap om met plezier en energie door te groeien.

Stappenplan

Stap 1
Kies de coach die bij jou past

Bekijk alle coaches van Vindjeklant en maak je keuze. Stuur jouw coach een bericht per mail met daarin de onderwerpen waar je ondersteuning bij kunt gebruiken.

Stap 2
Contact met jouw coach

De coach neemt binnen 48 uur contact met je op voor kennismaking. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is, want je gaat samen het coachtraject in.

Stap 3
Start de groei van je bedrijf

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan jullie aan de slag. Samen met je coach bepaal je de locatie waar de coachgesprekken plaatsvinden.

Wat zeggen anderen over mij?

Copyright © 2023 Vindjeklant | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Wat is je vraag?
Vindjeklant
Stel je vraag en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug van Adinda van Vindjeklant.