Verkoop coaching helpt je bedrijf groeien

Om te kunnen groeien met je bedrijf moet je zichtbaar zijn in de markt. Verkoop coaching helpt met praktische ondersteuning bij de zoektocht naar het onderscheidend vermogen, de pitch, verkooptechnieken, de ideale klanten en alles waar je als ondernemer tegenaan loopt.

verkoop coaching
Adinda heeft mij, op een heel prettig confronterende wijze, laten kennis maken met mijn eigen wijsheid en hoe deze in te zetten in mijn bedrijf. Haar manier van kijken naar mijn talenten, kennis en mogelijkheden heeft geresulteerd in een bij mij passend werkmodel.
-
Adinda weet precies in kaart te brengen wat je doelstelling is en je merkwaarden vinden is geen probleem voor haar. Ze is ontspannen, doortastend, vrolijk en de werkomgeving is prachtig.
-
Als zelfstandig ondernemer is het heel fijn om af en toe met iemand te kunnen sparren. De coaching bij Adinda heeft mij en mijn bedrijf heel goed gedaan! Adinda is enthousiast, nuchter, energiek, motiverend, ze leeft en denkt actief met je mee en geeft je (zelf)vertrouwen. In haar communicatie is ze helder en duidelijk, ze zegt waar het op staat. Echt een aanrader als je in korte tijd stappen wil maken met je bedrijf!
-
Een heel prettig gesprek gehad, eerlijk en duidelijk. To the point zodat ik er echt iets aan heb en er mee aan de slag kan.
-
Adinda heeft me goed geholpen met het in kaart brengen van mijn klant en heeft goede ideeën gegeven om beter te netwerken.
-
Adinda heeft met haar expertise precies de vinger op "de zere plek" gelegd in mijn acquisitie, door figuurlijk op de stoel van mijn klanten te gaan zitten. Het was voor mij zowel een bevestiging van dingen die beter kunnen als dat het heeft gezorgd voor nieuwe inzichten en oplossingen. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat na het doorvoeren van alle suggesties. Het was een hele productieve middag door Adinda haar enthousiaste aanpak en prettige manier van communiceren die goed bij mij past.
-
Geweldig mooie energieke uitstraling, zowel live als over de telefoon
-
Open en directe maar vooral ook eerlijke mening
waardoor ondersteuning in je ontwikkeling
Enthousiaste manier van contact
-
Wat komt Adinda snel tot de kern van je eigen ik.
Ik heb mijn merkwaarde ontdekt (wie ben ik? en vooral wat ben ik?)
En dat in en op een van de mooiste plekken van de Veluwe. Echt een heisessie!
-
Interessant, energiek en persoonlijk! Veel van geleerd en zin om dingen in de praktijk te testen.
-
25 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Mogelijkheden

Bij Vindjeklant.nl kun je een coachtraject van zes maanden volgen. Gedurende een half jaar gaan we aan de slag met de groei van jouw bedrijf. We starten met een heisessie van een dagdeel en daarna hebben we gedurende vijf maanden iedere maand een coachgesprek van twee uur.

Je kunt ook “los” een heisessie boeken. Een dagdeel coaching op een prachtige locatie aan de rand van de hei in Vierhouten. Een dagdeel alle tijd voor jouw bedrijf in een omgeving zonder prikkels.

Voor wie?

Verkoop coaching van Vindjeklant.nl is voor zowel gevestigde- als startende ondernemers die een stapje extra willen zetten. Ambitieuze ondernemers die hun kwaliteiten beter willen benutten. Meer weten? Neem contact op.