Nieuwe klanten werven in zes maanden

Het coachtraject van zes maanden is voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe klanten. Tijdens de coachgesprekken worden op praktische wijze je kwaliteiten en vaardigheden aangesproken.  Samen maken we een actieplan voor marketing en sales, waarbij jij je prettig voelt  en dat bij jouw bedrijf passen.

Kennismaking

Voordat we een coachtraject instappen wil ik vooraf graag (telefonisch) met je kennismaken. Ik vind het heel belangrijk dat we een ‘klik’ hebben en dat we ervan overtuigd zijn dat we samen een succes van je bedrijf kunnen maken.

Starten in 2019

Om de kwaliteit van de lopende coachtrajecten te waarborgen is er in januari 2019 nog 1 plek beschikbaar om te starten met een coachtraject.
Vanaf februari 2019 is er weer volop plaats voor nieuwe coachees.
Bel me gerust om alvast kennis te maken om te kijken of we een klik hebben en samen aan de slag willen.

Nieuwe klanten werven
Ik heb zojuist een traject van 6 maanden met Adinda afgesloten. Van alleen een hoop chaos in mijn hoofd staat er nu een duidelijk concept waarmee ik de markt op kan. Mijn kernwaarden, klant en doelgroep zijn helder en mijn web site staat als een huis! Adinda is een zeer energieke dame die je de goede kant op helpt door je lekker buiten je comfort zone aan het werk te zetten zodat je de noodzakelijke meters maakt om iets goed neer te zetten. Dank Adinda!
-
Op een fijne manier aan de slag met je bedrijf. Je vindt je merkwaarden en verwerkt deze in je bedrijf.
Adinda confronteert, stelt vragen, denkt met je mee, is betrokken en neemt de tijd voor je.
Super fijn om samen aan de slag te zijn geweest, thanks Adinda.
-
Adinda heeft mij heel erg geholpen om mijn dromen te formuleren, mijn merkwaarden scherp te krijgen en vervolgens om gericht in de actiestand te komen! Ze hielp me met focus, overzicht, vertrouwen en daadkracht. Hierdoor is mijn startende bedrijf in een enorme versnelling terecht gekomen! De energie van Adinda werkt aanstekelijk!
-
Wij, Dian en Paulien, zijn interieurontwerpers die door een heel proces van omschakeling zijn gegaan binnen ons eigen bedrijf. Het doel was meer zakelijke interieuropdrachten binnen halen.
Daarvoor hebben wij Adinda ingehuurd om ons meer wegwijs te maken hoe we dit moesten gaan aanpakken.
En dit is een heel mooi proces geworden.
Wij hebben Adinda als een zeer prettig persoon ervaren. We spreken dezelfde taal.
Wij zijn ook zeker door Adinda uit onze veilige comfortzone getrokken en hebben meer licht uit andere hoeken dan voorheen over onze werkzaamheden laten schijnen. Eigenlijk zou iedereen dit een keer moeten doen met hun bedrijf.
-
Adinda heeft mij, op een heel prettig confronterende wijze, laten kennis maken met mijn eigen wijsheid en hoe deze in te zetten in mijn bedrijf. Haar manier van kijken naar mijn talenten, kennis en mogelijkheden heeft geresulteerd in een bij mij passend werkmodel.
-
Adinda weet precies in kaart te brengen wat je doelstelling is en je merkwaarden vinden is geen probleem voor haar. Ze is ontspannen, doortastend, vrolijk en de werkomgeving is prachtig.
-
Als zelfstandig ondernemer is het heel fijn om af en toe met iemand te kunnen sparren. De coaching bij Adinda heeft mij en mijn bedrijf heel goed gedaan! Adinda is enthousiast, nuchter, energiek, motiverend, ze leeft en denkt actief met je mee en geeft je (zelf)vertrouwen. In haar communicatie is ze helder en duidelijk, ze zegt waar het op staat. Echt een aanrader als je in korte tijd stappen wil maken met je bedrijf!
-
Een heel prettig gesprek gehad, eerlijk en duidelijk. To the point zodat ik er echt iets aan heb en er mee aan de slag kan.
-
Adinda heeft me goed geholpen met het in kaart brengen van mijn klant en heeft goede ideeën gegeven om beter te netwerken.
-
Adinda heeft met haar expertise precies de vinger op "de zere plek" gelegd in mijn acquisitie, door figuurlijk op de stoel van mijn klanten te gaan zitten. Het was voor mij zowel een bevestiging van dingen die beter kunnen als dat het heeft gezorgd voor nieuwe inzichten en oplossingen. Ik ben zeer benieuwd naar het resultaat na het doorvoeren van alle suggesties. Het was een hele productieve middag door Adinda haar enthousiaste aanpak en prettige manier van communiceren die goed bij mij past.
-
29 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Vanaf het moment dat je hebt besloten ondernemer te worden, wordt er van je verwacht dat je ineens alles kunt. Van boekhouding tot inkoop, van website tot verkoop. Ook nieuwe klanten werven behoort opeens tot je dagelijkse taken. Je bent een bedrijf gestart in het vakgebied wat je leuk vindt en waar je goed in bent. En alle andere zaken, zoals sales en marketing dat heb je nog nooit gedaan. Herken je dit? Vindjeklant.nl kan je verder helpen! Adinda Keizer is ondernemerscoach en helpt ondernemers bij het commerciële deel van het ondernemerschap zoals nieuwe klanten werven en vinden, je bedrijf professioneel in de markt te zetten en advies bij jouw manier van acquisitie.

Zes maanden coachtraject

Als we besluiten om met elkaar in zee te gaan dan starten we een coachtraject van zes maanden. We beginnen met een heisessie in Vierhouten van een dagdeel, waarin we op zoek gaan naar jouw onderscheidend vermogen. Gedurende vijf maanden hebben we iedere maand een coachsessie van twee uur. Tijdens het coachtraject kijken we wie jouw ideale klant is. We maken een actieplan voor je marketing en sales en kijken hoe we je bedrijf zo kunnen positioneren dat het vinden van nieuwe klanten een stuk makkelijker wordt. Uiteraard nemen we je website, social media en andere uitingen hierin mee. De afgelopen jaren heeft Adinda Keizer veel ondernemers mogen coachen en begeleiden bij het werven van nieuwe klanten. Zij beschikt over een groot netwerk waar jij ook gebruik van mag maken.

Voor wie?

Het coachtraject van zes maanden is speciaal voor ondernemers die op zoek zijn klanten en hoe zij de klanten kunnen werven. Het traject is voor zowel startende- als ervaren ondernemers die er 100% voor willen gaan.

De werkwijze

Adinda Keizer is praktisch en to the point. Ze kijkt wat bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Soms is ze confronterend, maar altijd opbouwend en positief. Ze is enthousiast en helpt je om op een slimme manier je bedrijf in de etalage te zetten. 

Resultaat na zes maanden coaching

Na zes maanden weet waar je voor staat met je bedrijf. Je weet wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt benaderen. Daarnaast heb je geleerd welke middelen je kunt inzetten om in contact te komen met jouw potentiële klanten en hoe je een verkoopgesprek kunt voeren. Al deze praktische vaardigheden zorgen ervoor dat jij binnen afzienbare tijd nieuwe klanten hebt gevonden.

Subsidie voor startende ondernemers

Startende ondernemers (tot 5 jaar) gevestigd in de Provincie Gelderland of Provincie Overijssel kunnen gebruik maken van een subsidieregeling tot € 1000,- voor coaching.