Nieuwe klanten werven in zes maanden

Het coachtraject van zes maanden is voor ondernemers die op zoek zijn naar nieuwe klanten. Tijdens de coachgesprekken worden op praktische wijze je kwaliteiten en vaardigheden aangesproken.  Samen maken we een actieplan voor marketing en sales, waarbij jij je prettig voelt  en dat bij jouw bedrijf passen.

Kennismaking

Voordat we een coachtraject instappen wil ik vooraf graag (telefonisch) met je kennismaken. Ik vind het heel belangrijk dat we een ‘klik’ hebben en dat we ervan overtuigd zijn dat we samen een succes van je bedrijf kunnen maken.

VOL

Doordat er veel ondernemers gebruik maken van de coachtrajecten van Vindjeklant en om de kwaliteit te waarborgen is er even een tijdelijke ‘stop’ op nieuwe coachtrajecten.Vanaf juli 2019 is er weer plaats voor nieuwe coachees.
Maar bel me gerust om kennis te maken (dat kan altijd) zodat we in ieder geval kunnen kijken  of we een klik hebben en samen aan de slag willen.

Nieuwe klanten werven
Adinda heeft me geweldig geholpen om mijn neus de goede kant op te krijgen met mijn bedrijf. Door boven te halen waar ik voor sta en wat mijn kracht is - en door me te stimuleren uit mijn comfortzone te stappen - kan ik weer verder. Ze is professioneel, positief en betrokken.
-
Geweldige sessies waarbij we elkaars tempo goed konden volgen. Optimaal gebruik maken van de tijd was het! Waarbij alle thema's aan de orde kwamen waarover ik vragen had en meer wilde leren. o.a. pitchen, netwerken, mijn merkwaarden, sales & marketing. Maar daarnaast was er ook ruimte voor de persoonlijke kant. Het laten groeien van mijn zelfvertrouwen, mezelf laten zien, drempels nemen. Daar motiveerde en inspireerde Adinda me bij, om stappen te zetten, met soms een licht zetje maar met alle ruimte om het op mijn eigen tempo en mijn manier te doen. Al met al in relatief korte tijd van een half jaar, veel geleerd, nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt en mooie stappen gezet. Naast alles wat ik geleerd heb, heeft Adinda me enorm geholpen helderheid te krijgen in mijn verhaal als ondernemer en waar ik naartoe wil bewegen met mijn bedrijf. Tijd om verdere stappen te zetten vanuit deze prachtige basis.
-
Het coachingstraject met Adinda heeft mij veel belangrijke inzichten gegeven. Ook over hoe ik wil ondernemen en hoe ik wel/niet zaken wil doen. Het in beeld brengen van de Merkwaarden heeft mij zeer geholpen. Daarnaast heb ik door dit traject meer focus kunnen aanbrengen in mijn marktbenadering. Adinda neemt overal echt de tijd voor en is heel betrokken.
-
nuchtere, heldere en duidelijke coaching gericht op inzicht; hoe bouw ik mijn bedrijf op een methodische wijze op met alle facetten die er bij horen zoals merkwaarden, netwerken, marketing etc...Het heeft me gesterkt en richting gegeven.
-
Adinda is een zeer enthousiast en vrolijk mens. Door haar ruime ervaring doet ze met veel kennis van zaken haar werk.

Ze heeft me goed gecoacht en laten inzien wat er specifiek in de basis nodig is voor het vernieuwen van mijn praktijk.

Door de ‘heisessie’ en het ‘talentenspel’ wordt het coachingstraject zeer persoonlijk. Nu heb ik een goed basisoverzicht van het profiel van mijn cliënt en van daaruit een plan van aanpak ontwikkeld hoe ik ze kan bereiken. Adinda laat je enthousiast zien hoe je ook nieuwe zaken kunt aanpakken. Dit alles wordt vooral vormgegeven door je eigen persoonlijke talenten, dit werkt motiverend.

Adinda is tussen twee coaching-gesprekken in ook makkelijk bereikbaar voor adviezen/tips.

Als Psycho Energetisch Therapeut koos ik voor Adinda omdat zij in het verleden ook een opleiding tot Energetisch Therapeut heeft afgerond.

Dit gaf voor mij de doorslag. We hebben dezelfde (basis) kennis van energetische methoden en zo was er direct begrip voor mijn beroep. Adinda heeft mij dan ook duidelijk laten omschrijven wie ik ben, wat ik doe en hoe ik mijn beroep uitvoer. Het is nu een begrijpelijk verhaal geworden voor mijn (potentiele) cliënten.

Bedankt Adinda, ik heb nu voldoende nieuwe plannen om met mijn ondernemerschap aan de slag te gaan. Joke Agteres
-
Ik beveel het zeker aan, ondanks de afstand. Persoonlijke benadering, geen standaard verkoperstrucs. Er wordt meegedacht wat er bij je past als persoon. Praktische tips en tools, waar je echt wat mee kunt zonder dat het veel geld kost. Adinda doet wat ze leuk vindt, reageert snel op vragen via mail en neemt je serieus. Ze is niet belerend, zonder “juffrouw” te zijn leer je veel van haar. Alle sessies waren een dag uit en ik ging met nog meer positieve energie naar huis.
-
Adinda Keizer heeft mij in 2018 enorm geholpen om mijn bedrijf goed in de markt te zetten. Haar directe manier van aanspreken zet je tot nadenken. En altijd deelt zij goede en creatieve ideeën.
-
Ik heb zojuist een traject van 6 maanden met Adinda afgesloten. Van alleen een hoop chaos in mijn hoofd staat er nu een duidelijk concept waarmee ik de markt op kan. Mijn kernwaarden, klant en doelgroep zijn helder en mijn web site staat als een huis! Adinda is een zeer energieke dame die je de goede kant op helpt door je lekker buiten je comfort zone aan het werk te zetten zodat je de noodzakelijke meters maakt om iets goed neer te zetten. Dank Adinda!
-
Op een fijne manier aan de slag met je bedrijf. Je vindt je merkwaarden en verwerkt deze in je bedrijf.
Adinda confronteert, stelt vragen, denkt met je mee, is betrokken en neemt de tijd voor je.
Super fijn om samen aan de slag te zijn geweest, thanks Adinda.
-
Adinda heeft mij heel erg geholpen om mijn dromen te formuleren, mijn merkwaarden scherp te krijgen en vervolgens om gericht in de actiestand te komen! Ze hielp me met focus, overzicht, vertrouwen en daadkracht. Hierdoor is mijn startende bedrijf in een enorme versnelling terecht gekomen! De energie van Adinda werkt aanstekelijk!
-
36 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10

Vanaf het moment dat je hebt besloten ondernemer te worden, wordt er van je verwacht dat je ineens alles kunt. Van boekhouding tot inkoop, van website tot verkoop. Ook nieuwe klanten werven behoort opeens tot je dagelijkse taken. Je bent een bedrijf gestart in het vakgebied wat je leuk vindt en waar je goed in bent. En alle andere zaken, zoals sales en marketing dat heb je nog nooit gedaan. Herken je dit? Vindjeklant.nl kan je verder helpen! Adinda Keizer is ondernemerscoach en helpt ondernemers bij het commerciële deel van het ondernemerschap zoals nieuwe klanten werven en vinden, je bedrijf professioneel in de markt te zetten en advies bij jouw manier van acquisitie.

Zes maanden coachtraject

Als we besluiten om met elkaar in zee te gaan dan starten we een coachtraject van zes maanden. We beginnen met een heisessie in Vierhouten van een dagdeel, waarin we op zoek gaan naar jouw onderscheidend vermogen. Gedurende vijf maanden hebben we iedere maand een coachsessie van twee uur. Tijdens het coachtraject kijken we wie jouw ideale klant is. We maken een actieplan voor je marketing en sales en kijken hoe we je bedrijf zo kunnen positioneren dat het vinden van nieuwe klanten een stuk makkelijker wordt. Uiteraard nemen we je website, social media en andere uitingen hierin mee. De afgelopen jaren heeft Adinda Keizer veel ondernemers mogen coachen en begeleiden bij het werven van nieuwe klanten. Zij beschikt over een groot netwerk waar jij ook gebruik van mag maken.

Voor wie?

Het coachtraject van zes maanden is speciaal voor ondernemers die op zoek zijn klanten en hoe zij de klanten kunnen werven. Het traject is voor zowel startende- als ervaren ondernemers die er 100% voor willen gaan.

De werkwijze

Adinda Keizer is praktisch en to the point. Ze kijkt wat bij jou past en waar jij je prettig bij voelt. Soms is ze confronterend, maar altijd opbouwend en positief. Ze is enthousiast en helpt je om op een slimme manier je bedrijf in de etalage te zetten. 

Resultaat na zes maanden coaching

Na zes maanden weet waar je voor staat met je bedrijf. Je weet wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt benaderen. Daarnaast heb je geleerd welke middelen je kunt inzetten om in contact te komen met jouw potentiële klanten en hoe je een verkoopgesprek kunt voeren. Al deze praktische vaardigheden zorgen ervoor dat jij binnen afzienbare tijd nieuwe klanten hebt gevonden.

Subsidie voor startende ondernemers

Startende ondernemers (tot 5 jaar) gevestigd in de Provincie Gelderland of Provincie Overijssel kunnen gebruik maken van een subsidieregeling tot € 1000,- voor coaching.