F.A.Q. (veelgestelde vragen)

blog

1. Wat is een heisessie?

Een Heisessie is een dagdeel coaching in Vierhouten bij Schuur op de Hei. Een prachtige locatie (zonder prikkels) waar we in alle rust aan de slag gaan met de groei van je bedrijf. Indien mogelijk gaan we tussendoor nog even de hei op want buiten zijn heeft als voordeel dat je fris en helder kunt denken. Een heisessie kost € 395,- excl. BTW.

2. Wat krijg ik als ik een coachtraject van zes maanden afneem?

Een coachtraject van zes maanden bestaat uit een heisessie (in Vierhouten) van een dagdeel en daarna maandelijks (5 maanden) een gesprek van 2 uur op kantoor in Nunspeet. We gaan gedurende zes maanden aan de slag met de onderwerpen die jij nodig hebt om je bedrijf te laten groeien.
Startende ondernemers uit Gelderland kunnen gebruik maken van de subsidieregeling via deStartversneller.

3. Wanneer kan ik starten met een coachtraject?

Het is mogelijk om binnen drie weken de eerste sessie te boeken.

4. Voor welke onderwerpen kan ik bij Vindjeklant.nl terecht?

Onderscheidend vermogen, pitchen, verkoopgesprek, doelgroepbepaling en – benadering, marketing, inzet social media, acquisitieplan, netwerken.

5. Wanneer kom ik in aanmerking voor subsidie?

Als je een ambitieuze startende ondernemers (tot 5 jaar)  in Gelderland bent dan kun je terecht bij deStartversneller.

6. Waarin is Vindjeklant.nl anders dan anderen?

Vindjeklant.nl is anders vanwege de persoonlijke benadering en aanpak. Iedere ondernemer is uniek en dus ook de manier van marketing en acquisitie. Kenmerkend is dat alles wordt bekeken vanaf de stoel van jouw klant: klantgericht denken is het motto.

7. Hoe bestel ik een Vindjeklantspel?

Vul op het contactformulier welke editie je wilt bestellen. Je krijgt van mij een bevestiging en een linkje naar iDeal. Na betaling van het spel en de verzendkosten ontvang je het spel per post.

8. Kan ik Adinda Keizer ook inhuren als spreker?

Ja, dat is mogelijk. Voor vrijblijvende informatie kun je bellen naar 06-22330531.

9. Verzorgt Vindjeklant.nl ook groepstrainingen?

Vindjeklant.nl verzorgt al jarenlang groepstrainingen met commerciële onderwerpen op maat. Als je meer wilt weten vul het contactformulier in of bel naar 06-22330531.

10. Moet ik vooraf betalen?

Nee, de factuur wordt na levering van de dienst verzonden. Met uitzondering van het coachtraject van zes maanden want hier wordt een aanbetaling gevraagd.