In zes maanden groei in omzet en motivatie

Vind je klant in zes maanden door het inschakelen van een bedrijfscoach.

In de waan van de dag zijn alle medewerkers druk met hun dagelijkse beslommeringen. Vaak sluipen er gewoontes in en gaan de medewerkers ervan uit dat de opdrachten vanzelf wel binnenkomen. Klanten worden niet echt meer als klanten behandeld en alles loopt zoals het loopt.

Groeitraject MKB

Het MKB Groeitraject zorgt voor meer omzet door de commerciële vaardigheden van medewerkers te verbeteren. 

Het Groeitraject MKB duurt ongeveer zes maanden en kenmerkt zich door de persoonlijke aanpak. Er worden praktische trainingen gegeven met onderwerpen als: gesprekstechnieken, telefonische vaardigheden, verkoopgesprekken en netwerken. Daarna worden de medewerkers gecoacht om de vaardigheden te implementeren in hun dagelijks werk.

 

Deel 1

De bedrijfscoach heeft met iedere medewerker die klantencontact heeft een gesprek van een uur. Dit gesprek is een kennismaking met de medewerker om inzicht te krijgen in de functie, werkzaamheden en het contact met de klanten.

Na de gesprekken en de verwerking hiervan volgt de terugkoppeling en maken we gezamenlijk een plan van aanpak voor deel 2. Hierin bespreken we welke trainingen er nodig zijn en wie er aan mee gaat doen.

Deel 2

Daarna volgen de groepstrainingen die als onderwerpen kunnen hebben:

– Onderscheidend vermogen (MERKwaarden)

– Commerciële gesprekstechnieken

– Verkooptraining

– Telefoontraining

– Of andere klantgerichte training

 

Coaching medewerkers

Na afloop van de training(en) volgt de individuele begeleiding om de vaardigheden te verbeteren en te borgen. Dit zijn gesprekken van 1 uur waarin de medewerker kan aangeven waar hij tegenaan loopt bij het toepassen van de geleerde vaardigheden en wat de volgende acties zijn om eventuele doelstellingen te behalen. Uit ervaring blijkt dat de 1 op 1 gesprekken de medewerker veel brengen omdat ze op hun eigen situatie tips krijgen en deze direct kunnen toepassen.

Voor wie?

Het Groeitraject MBK is speciaal voor bedrijven die op een persoonlijke manier met aandacht voor de medewerkers hun omzet willen verbeteren. Door het vertrouwen en de positieve en enthousiaste aanpak zullen de medewerkers worden gestimuleerd om zelf hun steentje bij te dragen aan de groei van het bedrijf.

Resultaat

  • Verbetering commerciële vaardigheden
  • Bewustwording commercieel belang door de medewerkers
  • Snellere opvolging offertes

Bedrijfscoach

De afgelopen jaren heeft Adinda Keizer bij veel bedrijven mogen trainen en coachen. Ze is met name gespecialiseerd in het geven van praktische, commerciële trainingen die gericht zijn om de vaardigheden van de medewerkers te verbeteren. Na het geven van de trainingen begint het ‘echte’ werk, namelijk de individuele coaching van de medewerkers op de geleerde vaardigheden.

Als bedrijfscoach heeft Adinda snel het vertrouwen van de medewerkers door haar enthousiaste- en praktische aanpak. Kenmerkend voor de wijze van training en coaching is de persoonlijke aanpak. Iedere medewerker is anders en daarom is de coaching persoonlijk, zodat een ieder ook zijn eigen valkuilen aan kan geven en hierop actie kan ondernemen.

Groeitraject MKB

Aanmelden nieuwsbrief Vindjeklant

* verplichte velden

Referenties

8.9

Prachtig traject dat mij veel gebracht heeft

Adinda is een open en betrokken coach met zeer veel ervaring. Haar opbouw van het coachingstraject vond ik heel fijn. Eerst naar jezelf kijken wie je als ondernemer bent en daarvan uit gaan kijken naar je bedrijf. Ik kan haar van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een businesscoach die je helpt jouw onderneming naar een hoger plan te brengen.
- Hemmen - 12 oktober 2019

Adinda luistert denkt en doet mee en schakelt snel

Adinda is een fijne sparringspartner. Ze denkt meteen mee tijdens mijn verhaal en verbind het met haar tools. In ons gesprek kwam ze met goede vragen waardoor ik mijn klant steeds beter kon visualiseren. We hebben haar ook een naam gegeven. En dat maakt dat ze - mijn klant - veel dichterbij komt en makkelijk benaderbaar wordt.
- Amersfoort - 9 oktober 2019

Geweldig, wat een inlevingsvermogen en een duidelijke vertaling naar een Pitch

Adinda toonde betrokkenheid en gaf meer dan alleen de uren die ze was ingehuurd. In de dagen ernaar hebben we gegronde feedback gekregen en hulp bij de pitch. In een woord "geweldig"
- Kollum - 30 september 2019

Een langwerkend bruistablet 😉

Vitamine E{nergie}, Adinda ik zei het je al eerder ,met een grote glimlach vertel je de meest bijzondere dingen over bijvoorbeeld een website zoals vergeet je zakelijke klant niet,de typografie, de foto, wel of niet zichtbaar maar vooral :Stel je voor ;-} Heel blij met hetgeen je me liet zien & doen. Je bent de leukste prijs die ik ooit gewonnen heb. Dank hiervoor, Rianne Landstra
- Harlingen - 27 september 2019

Elke sessie is een positief feestje!

Een open, daadkrachtig, "to the point" coaching traject en dat met een flinke dosis humor en energie, zo kan ik het traject het best omschrijven. Zelf houd ik erg van een directe benadering en die kun je bij Adinda krijgen:) Ze helpt je een focus aan te brengen en heeft me ook op een aantal valkuilen gewezen van het ondernemerschap waar je mee te maken krijgt als je onderneming snel groeit. Door daar nu al over na te denken kom je straks niet voor verrassingen te staan. Al met al een plezierig en waardevol traject.
- elburg - 27 augustus 2019

Wederzijdse verwachtingen duidelijk hebben

Adinda is een betrokken en enthousiaste coach. Na een positieve start werd gaande weg duidelijk dat Vindjeklant niet kon brengen wat wij ervan verwachten. Een tip die strandcoaching50plusvrouw heeft is om voor de start van het traject verwachtingen duidelijk uit te spreken en daarop af te stemmen. Het niet aanbevelen heeft te maken met onze situatie, voor andere vraagstukken is Vindjeklant wellicht meer passend.
- Zwolle - 27 augustus 2019

Op een persoonlijke en prettige manier aan de slag met je bedrijf.

Ik ben ontzettend blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om het Startversneller-traject te doorlopen en nog meer met Adinda die me heel erg heeft geholpen met mijn marktprofilering. Ze doet dit op een hele prettige manier door naar jou als persoon te kijken. Daarnaast heeft haar professionele en enthousiaste werkwijze mij heel erg gemotiveerd om professioneler met alle aspecten van mijn bedrijf bezig te zijn. Dankjewel Adinda!
- Arnhem - 27 juni 2019

Fijne coach bij wie jezelf zijn heel gemakkelijk is

Adinda volgt in haar coaching een gestructureerd stappenplan om je verder te helpen, maar maakt dat op maat voor elke klant specifiek. Ze heeft een mooie set kaarten ontworpen die je helpen je kernwaarden naar boven te halen. Verrassend en toch ook heel herkenbaar. Ook een goede doelgroepomschrijving maak je met haar, ontzettend waardevol en geeft richting. Ze is analytisch sterk, alles behalve zweverig en gewoon een heel prettig mens om mee te praten.
- Twello - 21 juni 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adinda heeft me geweldig geholpen om mijn neus de goede kant op te krijgen met mijn bedrijf. Door boven te halen waar ik voor sta en wat mijn kracht is - en door me te stimuleren uit mijn comfortzone te stappen - kan ik weer verder. Ze is professioneel, positief en betrokken.
- 2 april 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige sessies waarbij we elkaars tempo goed konden volgen. Optimaal gebruik maken van de tijd was het! Waarbij alle thema's aan de orde kwamen waarover ik vragen had en meer wilde leren. o.a. pitchen, netwerken, mijn merkwaarden, sales & marketing. Maar daarnaast was er ook ruimte voor de persoonlijke kant. Het laten groeien van mijn zelfvertrouwen, mezelf laten zien, drempels nemen. Daar motiveerde en inspireerde Adinda me bij, om stappen te zetten, met soms een licht zetje maar met alle ruimte om het op mijn eigen tempo en mijn manier te doen. Al met al in relatief korte tijd van een half jaar, veel geleerd, nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt en mooie stappen gezet. Naast alles wat ik geleerd heb, heeft Adinda me enorm geholpen helderheid te krijgen in mijn verhaal als ondernemer en waar ik naartoe wil bewegen met mijn bedrijf. Tijd om verdere stappen te zetten vanuit deze prachtige basis.
- 13 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het coachingstraject met Adinda heeft mij veel belangrijke inzichten gegeven. Ook over hoe ik wil ondernemen en hoe ik wel/niet zaken wil doen. Het in beeld brengen van de Merkwaarden heeft mij zeer geholpen. Daarnaast heb ik door dit traject meer focus kunnen aanbrengen in mijn marktbenadering. Adinda neemt overal echt de tijd voor en is heel betrokken.
- 6 maart 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

nuchtere, heldere en duidelijke coaching gericht op inzicht; hoe bouw ik mijn bedrijf op een methodische wijze op met alle facetten die er bij horen zoals merkwaarden, netwerken, marketing etc...Het heeft me gesterkt en richting gegeven.
- 21 februari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adinda is een zeer enthousiast en vrolijk mens. Door haar ruime ervaring doet ze met veel kennis van zaken haar werk. Ze heeft me goed gecoacht en laten inzien wat er specifiek in de basis nodig is voor het vernieuwen van mijn praktijk. Door de ‘heisessie’ en het ‘talentenspel’ wordt het coachingstraject zeer persoonlijk. Nu heb ik een goed basisoverzicht van het profiel van mijn cliënt en van daaruit een plan van aanpak ontwikkeld hoe ik ze kan bereiken. Adinda laat je enthousiast zien hoe je ook nieuwe zaken kunt aanpakken. Dit alles wordt vooral vormgegeven door je eigen persoonlijke talenten, dit werkt motiverend. Adinda is tussen twee coaching-gesprekken in ook makkelijk bereikbaar voor adviezen/tips. Als Psycho Energetisch Therapeut koos ik voor Adinda omdat zij in het verleden ook een opleiding tot Energetisch Therapeut heeft afgerond. Dit gaf voor mij de doorslag. We hebben dezelfde (basis) kennis van energetische methoden en zo was er direct begrip voor mijn beroep. Adinda heeft mij dan ook duidelijk laten omschrijven wie ik ben, wat ik doe en hoe ik mijn beroep uitvoer. Het is nu een begrijpelijk verhaal geworden voor mijn (potentiele) cliënten. Bedankt Adinda, ik heb nu voldoende nieuwe plannen om met mijn ondernemerschap aan de slag te gaan. Joke Agteres
- 24 januari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik beveel het zeker aan, ondanks de afstand. Persoonlijke benadering, geen standaard verkoperstrucs. Er wordt meegedacht wat er bij je past als persoon. Praktische tips en tools, waar je echt wat mee kunt zonder dat het veel geld kost. Adinda doet wat ze leuk vindt, reageert snel op vragen via mail en neemt je serieus. Ze is niet belerend, zonder “juffrouw” te zijn leer je veel van haar. Alle sessies waren een dag uit en ik ging met nog meer positieve energie naar huis.
- 13 januari 2019

4 sterren: goede service, goed behandeld

Adinda Keizer heeft mij in 2018 enorm geholpen om mijn bedrijf goed in de markt te zetten. Haar directe manier van aanspreken zet je tot nadenken. En altijd deelt zij goede en creatieve ideeën.
- 27 december 2018

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb zojuist een traject van 6 maanden met Adinda afgesloten. Van alleen een hoop chaos in mijn hoofd staat er nu een duidelijk concept waarmee ik de markt op kan. Mijn kernwaarden, klant en doelgroep zijn helder en mijn web site staat als een huis! Adinda is een zeer energieke dame die je de goede kant op helpt door je lekker buiten je comfort zone aan het werk te zetten zodat je de noodzakelijke meters maakt om iets goed neer te zetten. Dank Adinda!
- 14 december 2018
44 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10