Vindjeklant

Groeitraject

Persoonlijk en praktisch

Groei in omzet en groei in motivatie

In de waan van de dag zijn we druk met de dagelijkse beslommeringen op het werk. Vaak sluipen er gewoontes in en vaak gaan we ervan uit dat de opdrachten vanzelf wel binnenkomen. Klanten worden niet echt meer als klanten behandeld en alles loopt zoals het loopt.

Groeitraject

Het Groeitraject van Vindjeklant zorgt voor groei en omzet door de commerciële vaardigheden aan te scherpen en te verbeteren. Het Groeitraject is voor ondernemers en voor commerciële medewerkers in een bedrijf. Het traject bestaat uit een combinatie van training en coaching. 

Persoonlijk groeitraject

Het Groeitraject kenmerkt zich door de persoonlijke aanpak. Met humor en enthousiasme weet Adinda Keizer je te inspireren om soms buiten de gebaande paden te kijken. 

Het Groeitraject is altijd maatwerk. Wat heb je nodig om te kunnen groeien? Samen maken we een plan voor jouw groeitraject.

MKB

Voor bedrijven gaat het om praktische trainingen met onderwerpen als: gesprekstechnieken, telefonische vaardigheden, verkoopgesprekken en netwerken. Daarna worden de medewerkers 1 op 1 gecoacht om de vaardigheden te implementeren in hun dagelijks werk.

ZZP

Voor ondernemers met een eigen bedrijf bestaat het groeitraject uit sparringsessies, individuele trainingen en privé coaching. We kijken wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien en gaan hiermee aan de slag.

Groeitraject

vanaf € 1950,- ex btw
  • Persoonlijk en praktisch
  • Praktische training en coaching
  • Commerciële vaardigheden
  • Incompany is mogelijk
  • Gegarandeerd resultaat

Bedrijfscoach

De afgelopen jaren heeft Adinda Keizer als ondernemers coach veel ondernemers mogen coachen en begeleiden bij het werven van nieuwe klanten. Zij beschikt over een groot netwerk waar jij ook gebruik van mag maken.

Adinda Keizer coacht vanuit de visie dat ieder mens alle mogelijkheden heeft om zijn of haar persoonlijke doelen te halen, maar dat de kwaliteiten en vaardigheden die daarvoor nodig zijn niet in elke situatie volledig worden benut. Jouw praktijksituatie is altijd het uitgangspunt.

Kosten

De kosten van het Groeitraject starten vanaf € 1950,- ex btw per persoon. Incompany op aanvraag. 

Veelgestelde vragen

Het Groeitraject van Vindjeklant is voor zowel bedrijven met medewerkers, als voor zzp’ers die al enkele jaren ondernemer zijn. 

De persoonlijke aanpak en het maatwerk maakt dat het Groeitraject altijd resultaat oplevert. De combinatie van training en coaching zorgt voor groei en omzet. 

Natuurlijk kan dat, graag zelfs. Boek een vrijblijvende kennismaking in mijn online agenda. 

Copyright © 2023 Vindjeklant | Website door Support by Juul | Alle rechten voorbehouden.