Vindjeklant

Keuzes maken

Van een agenda vol met opdrachten en afspraken ineens naar niets, helemaal niets…
De corona crisis sloeg in als een bom.

Ineens staat alles stil

De eerste week hield iedereen zijn adem in want wat zou er gaan gebeuren? Na de eerste schrik zag je dat veel mensen alles ineens online gingen doen. De (gratis) webinars vlogen je om de oren. Discussies over veiligheid van Zoom, Hangout en Facetime. Opeens was iedereen een online expert en de een was nog succesvoller dan de ander….

Welke keuze maak jij?

In zulke extreme situaties kun je enorme druk voelen om mee te gaan met de grote meute. Of voelt dat voor jou niet okay? Financiën spelen natuurlijk ook mee. Want geen opdrachten is ook geen inkomen.

Vaak maken we verkeerde keuzes door gelddruk. Als je financieel echt heel krap zit, dan ben je alleen bezig met manieren om geld te verdienen. Maar één ding: Geld verdienen is een afgeleide van werk doen waar jij heel erg blij van wordt. Als je doet wat je echt heel graag wilt doen, dan komt het geld verdienen vanzelf. Dus doe waar jij je goed bij voelt! Ongeacht wat anderen daarvan vinden. Trek je eigen plan!

Mijn advies is: Blijf bij je kracht!

Probeer de rust te vinden om de juiste beslissingen te maken voor je bedrijf. De keuzes die je nu maakt hebben gevolgen voor de toekomst van je onderneming.

Ik geloof (nog steeds) dat je moet doen wat bij jou en bij je klanten past.

Ik wens je veel succes en vertrouwen bij het maken van jouw keuzes. Lukt het niet alleen? Schakel dan een ondernemerscoach in voor hulp.

Ondernemende groet,

Adinda Keizer

Copyright © 2023 Vindjeklant | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.