Vindjeklant

Coaching voor ondernemers

Persoonlijk en praktisch

ondernemerscoach

Ambitieuze ondernemers kiezen voor een ondernemerscoach

Vanaf het moment dat je hebt besloten om ondernemer te worden, wordt er van je verwacht dat je ineens alles kunt. Van boekhouding tot inkoop, van website tot verkoop.

Uit onderzoek van de KVK blijkt dat het aantal startende ondernemers nog steeds groeit en met name in de zakelijke dienstverlening. Na vijf jaar bestaat nog slechts 61% van deze groep gestarte ondernemers. Voor een gedegen en succesvolle groei van je bedrijf kun je voor een ondernemerscoach kiezen.

Een ondernemerscoach helpt je met praktische ondersteuning bij het in de markt zetten en de groei van je bedrijf. Als je in Gelderland of Overijssel gevestigd bent, dan kun je gebruik maken van een voucher van € 1000,-.

Ondernemers die willen groeien kiezen voor een ondernemerscoach

Je bent al een aantal jaren ondernemer en je hebt het gevoel dat het tijd is om eens kritisch naar je bedrijf te kijken. Een ondernemerscoach kijkt met een frisse, commerciële blik hoe jij nu onderneemt en wat goed gaat en wat anders kan. Soms is het goed om tijd te besteden aan je bedrijf in plaats van alleen werken in je bedrijf.

Ga jij voor groei?

Ik werk het liefst met ambitieuze ondernemers die een doel voor ogen hebben en wat hulp nodig hebben om dit te bereiken. Ik vind het belangrijk dat ik een ‘klik’ heb met iemand. Daarom maak ik graag eerst kennis met je. Dit kun je geheel vrijblijvend doen door een afspraak te plannen in mijn online agenda. Je vult je gegevens in en ik bel jou op het afgesproken tijdstip.

Ondernemerscoach

De afgelopen jaren heeft Adinda Keizer als ondernemers coach veel ondernemers mogen coachen en begeleiden bij het werven van nieuwe klanten. Zij beschikt over een groot netwerk waar jij ook gebruik van mag maken.

Adinda Keizer coacht vanuit de visie dat ieder mens alle mogelijkheden heeft om zijn of haar persoonlijke doelen te halen, maar dat de kwaliteiten en vaardigheden die daarvoor nodig zijn niet in elke situatie volledig worden benut. Jouw praktijksituatie is altijd het uitgangspunt.

Op de hoogte blijven?

Elke week deelt Adinda Keizer dingen die ze meemaakt in haar werk- en privé leven. De verhalen zijn herkenbaar voor ondernemers. Adinda schrijft met humor en zet je aan het denken als mens en als ondernemer.

Copyright © 2023 Vindjeklant | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.