Partners

Ik werk graag samen met bevlogen ondernemers op allerlei vakgebieden, want samen bereik je meer dan alleen.  
Inique4u Out of the officemanager

Inique4u – Out of the officemanager

Ineke Swart is mijn rechterhand geworden. Zij doet voor mij administratieve klussen, ze zorgt voor orde en structuur en ik kan met haar heel goed sparren. Kortom: ik kan eigenlijk niet meer zonder haar.  

Cloudtraffic

Cloudtraffic – Online Marketing Bureau

Renate Termaat is mijn sparringpartner. Ze is super creatief en komt met verrassende ideeën. Daarnaast is ze net als ik een echt ‘mensenmens’. Ze bedenkt voor mij hoe ik goed zichtbaar kan zijn online via Google en social media.  

Brannd

Brannd

Anne de Vos kwam ineens op mijn pad toen ik netwerkavonden mocht gaan organiseren voor de Gemeenten Elburg, Oldebroek en Nunspeet. Anne is steengoed in PR en Communicatie. Samen met Anne heb ik op 12 november 2018 de Stichting Starterscollectief Veluwe opgericht.  

Onwijs

Onwijsmarketing

Nico de Jong ken ik nog vanuit mijn Wegenertijd. Toen waren we collega’s en sinds Nico voor zichzelf is gestart overleggen we veel over hoe en met wie we zaken doen. Nico kan heel groot denken maar blijft pragmatisch en dat vind ik zo fijn aan samenwerken met hem. 

Annerow

Rowan Lageweg heeft ons geholpen met de organisatie van de eerste netwerkavonden voor startende ondernemers en met de organisatie van de Startersdag Veluwe 2019. Rowan zorgt dat de zaken in orde komen. Ze is heel rustig in omgang maar een keiharde werker.  

Tweezaken

Tweezaken

Peter van de Berg  is de penningmeester en secretaris van het Starterscollectief Veluwe. Ik ben heel blij dat ik met Peter mag samenwerken. Hij is rustig, bedachtzaam, bekijkt de dingen zakelijk en geeft goed advies. Maar bovenal is hij een heel aardig persoon en heeft altijd een luisterend oor.  

Ziezo

Ziezo

Samen met Henny Blokhuis heb ik in 2014 en 2015 Beurs KIK georganiseerd. KIK staat voor Kennis is Kracht en tijdens deze beurs deelden standhouders hun kennis met ondernemers. Henny is echt een topper! Als zij zegt dat ze iets doet, dan doet ze het ook. Samenwerken met Henny is een feestje.  

Omzetgroeier

Geertjan Dalhuisen heb ik leren kennen op de eerste editie van de Startersdag Veluwe. Geertjan is een gedreven ondernemer die rustig en bescheiden is. Hij is sinds 1 april 2019 voorzitter van de Stichting Starterscollectief Veluwe en in die hoedanigheid hebben we veel overleg.  

Aanmelden nieuwsbrief Vindjeklant

* verplichte velden

Referenties

8.9
Adinda heeft me geweldig geholpen om mijn neus de goede kant op te krijgen met mijn bedrijf. Door boven te halen waar ik voor sta en wat mijn kracht is - en door me te stimuleren uit mijn comfortzone te stappen - kan ik weer verder. Ze is professioneel, positief en betrokken.
- 2 april 2019
Geweldige sessies waarbij we elkaars tempo goed konden volgen. Optimaal gebruik maken van de tijd was het! Waarbij alle thema's aan de orde kwamen waarover ik vragen had en meer wilde leren. o.a. pitchen, netwerken, mijn merkwaarden, sales & marketing. Maar daarnaast was er ook ruimte voor de persoonlijke kant. Het laten groeien van mijn zelfvertrouwen, mezelf laten zien, drempels nemen. Daar motiveerde en inspireerde Adinda me bij, om stappen te zetten, met soms een licht zetje maar met alle ruimte om het op mijn eigen tempo en mijn manier te doen. Al met al in relatief korte tijd van een half jaar, veel geleerd, nieuwe ontwikkelingen doorgemaakt en mooie stappen gezet. Naast alles wat ik geleerd heb, heeft Adinda me enorm geholpen helderheid te krijgen in mijn verhaal als ondernemer en waar ik naartoe wil bewegen met mijn bedrijf. Tijd om verdere stappen te zetten vanuit deze prachtige basis.
- 13 maart 2019
Het coachingstraject met Adinda heeft mij veel belangrijke inzichten gegeven. Ook over hoe ik wil ondernemen en hoe ik wel/niet zaken wil doen. Het in beeld brengen van de Merkwaarden heeft mij zeer geholpen. Daarnaast heb ik door dit traject meer focus kunnen aanbrengen in mijn marktbenadering. Adinda neemt overal echt de tijd voor en is heel betrokken.
- 6 maart 2019
nuchtere, heldere en duidelijke coaching gericht op inzicht; hoe bouw ik mijn bedrijf op een methodische wijze op met alle facetten die er bij horen zoals merkwaarden, netwerken, marketing etc...Het heeft me gesterkt en richting gegeven.
- 21 februari 2019
Adinda is een zeer enthousiast en vrolijk mens. Door haar ruime ervaring doet ze met veel kennis van zaken haar werk.

Ze heeft me goed gecoacht en laten inzien wat er specifiek in de basis nodig is voor het vernieuwen van mijn praktijk.

Door de ‘heisessie’ en het ‘talentenspel’ wordt het coachingstraject zeer persoonlijk. Nu heb ik een goed basisoverzicht van het profiel van mijn cliënt en van daaruit een plan van aanpak ontwikkeld hoe ik ze kan bereiken. Adinda laat je enthousiast zien hoe je ook nieuwe zaken kunt aanpakken. Dit alles wordt vooral vormgegeven door je eigen persoonlijke talenten, dit werkt motiverend.

Adinda is tussen twee coaching-gesprekken in ook makkelijk bereikbaar voor adviezen/tips.

Als Psycho Energetisch Therapeut koos ik voor Adinda omdat zij in het verleden ook een opleiding tot Energetisch Therapeut heeft afgerond.

Dit gaf voor mij de doorslag. We hebben dezelfde (basis) kennis van energetische methoden en zo was er direct begrip voor mijn beroep. Adinda heeft mij dan ook duidelijk laten omschrijven wie ik ben, wat ik doe en hoe ik mijn beroep uitvoer. Het is nu een begrijpelijk verhaal geworden voor mijn (potentiele) cliënten.

Bedankt Adinda, ik heb nu voldoende nieuwe plannen om met mijn ondernemerschap aan de slag te gaan. Joke Agteres
- 24 januari 2019
Ik beveel het zeker aan, ondanks de afstand. Persoonlijke benadering, geen standaard verkoperstrucs. Er wordt meegedacht wat er bij je past als persoon. Praktische tips en tools, waar je echt wat mee kunt zonder dat het veel geld kost. Adinda doet wat ze leuk vindt, reageert snel op vragen via mail en neemt je serieus. Ze is niet belerend, zonder “juffrouw” te zijn leer je veel van haar. Alle sessies waren een dag uit en ik ging met nog meer positieve energie naar huis.
- 13 januari 2019
Adinda Keizer heeft mij in 2018 enorm geholpen om mijn bedrijf goed in de markt te zetten. Haar directe manier van aanspreken zet je tot nadenken. En altijd deelt zij goede en creatieve ideeën.
- 27 december 2018
Ik heb zojuist een traject van 6 maanden met Adinda afgesloten. Van alleen een hoop chaos in mijn hoofd staat er nu een duidelijk concept waarmee ik de markt op kan. Mijn kernwaarden, klant en doelgroep zijn helder en mijn web site staat als een huis! Adinda is een zeer energieke dame die je de goede kant op helpt door je lekker buiten je comfort zone aan het werk te zetten zodat je de noodzakelijke meters maakt om iets goed neer te zetten. Dank Adinda!
- 14 december 2018
Op een fijne manier aan de slag met je bedrijf. Je vindt je merkwaarden en verwerkt deze in je bedrijf.
Adinda confronteert, stelt vragen, denkt met je mee, is betrokken en neemt de tijd voor je.
Super fijn om samen aan de slag te zijn geweest, thanks Adinda.
- 14 december 2018
Adinda heeft mij heel erg geholpen om mijn dromen te formuleren, mijn merkwaarden scherp te krijgen en vervolgens om gericht in de actiestand te komen! Ze hielp me met focus, overzicht, vertrouwen en daadkracht. Hierdoor is mijn startende bedrijf in een enorme versnelling terecht gekomen! De energie van Adinda werkt aanstekelijk!
- 13 november 2018
Wij, Dian en Paulien, zijn interieurontwerpers die door een heel proces van omschakeling zijn gegaan binnen ons eigen bedrijf. Het doel was meer zakelijke interieuropdrachten binnen halen.
Daarvoor hebben wij Adinda ingehuurd om ons meer wegwijs te maken hoe we dit moesten gaan aanpakken.
En dit is een heel mooi proces geworden.
Wij hebben Adinda als een zeer prettig persoon ervaren. We spreken dezelfde taal.
Wij zijn ook zeker door Adinda uit onze veilige comfortzone getrokken en hebben meer licht uit andere hoeken dan voorheen over onze werkzaamheden laten schijnen. Eigenlijk zou iedereen dit een keer moeten doen met hun bedrijf.
- 22 oktober 2018
Adinda heeft mij, op een heel prettig confronterende wijze, laten kennis maken met mijn eigen wijsheid en hoe deze in te zetten in mijn bedrijf. Haar manier van kijken naar mijn talenten, kennis en mogelijkheden heeft geresulteerd in een bij mij passend werkmodel.
- 20 september 2018
Adinda weet precies in kaart te brengen wat je doelstelling is en je merkwaarden vinden is geen probleem voor haar. Ze is ontspannen, doortastend, vrolijk en de werkomgeving is prachtig.
- 6 augustus 2018
Als zelfstandig ondernemer is het heel fijn om af en toe met iemand te kunnen sparren. De coaching bij Adinda heeft mij en mijn bedrijf heel goed gedaan! Adinda is enthousiast, nuchter, energiek, motiverend, ze leeft en denkt actief met je mee en geeft je (zelf)vertrouwen. In haar communicatie is ze helder en duidelijk, ze zegt waar het op staat. Echt een aanrader als je in korte tijd stappen wil maken met je bedrijf!
- 19 juli 2018
Een heel prettig gesprek gehad, eerlijk en duidelijk. To the point zodat ik er echt iets aan heb en er mee aan de slag kan.
- 22 juni 2018
Adinda heeft me goed geholpen met het in kaart brengen van mijn klant en heeft goede ideeën gegeven om beter te netwerken.
- 21 juni 2018
36 klanten waarderen ons gemiddeld met een 8.9/10