Vindjeklant

Persoonlijk leiderschap

Durven groeien

Sessie persoonlijk leiderschap

Als ondernemer ben je met je vaak bezig maar ook met vele dingen daarom heen. Hierbij kom je jezelf op verschillende manieren tegen. Dit kan zijn doordat je jezelf in ‘the spotlight’ moet zetten om aan klanten te komen. Het kan zijn dat je ineens moet verkopen maar daar een ontzettende hekel aan hebt. Kortom het ondernemerschap is meer dan alleen je vak uitoefenen. Het gaat ook om durven en lef.

VOOR WIE?

De sessies in persoonlijk leiderschap zijn voor ondernemers die merken dat ze vastlopen in hun bedrijf. Ondernemers die iemand nodig hebben om een spiegel voor te houden. Iemand die met een frisse blik meekijkt en helpt om de volgende stappen te zetten. En voor ondernemers die een succesvol bedrijf hebben en zichzelf een beetje kwijt zijn geraakt.

Leiderschap sessies

Een leiderschap sessie is iedere keer anders. Jij bepaalt waar het over gaat en Adinda Keizer zet met humor en enthousiasme verschillende methoden in om jou verder te helpen.

Dit kan zowel binnen als buiten tijdens een wandeling zijn. Het gaat erom dat jij als ondernemer kunt groeien en je persoonlijk leiderschap durft te nemen.

Voor wie?

De sessies in persoonlijk leiderschap zijn voor ondernemers die merken dat ze vastlopen in hun bedrijf. Ondernemers die iemand nodig hebben om een spiegel voor te houden. Iemand die met een frisse blik meekijkt en helpt om de volgende stappen te zetten. Voor ondernemers die een succesvol bedrijf hebben en zichzelf een beetje kwijt zijn geraakt. Ondernemers die zich afvragen “Is dit het nu? Ik heb nu alles bereikt en wat nu?”

Voldoende tijd en aandacht

Een sessie in persoonlijk leiderschap duurt maximaal drie uur.  Er is voldoende tijd en aandacht om te sparren en de volgende stappen te zetten naar persoonlijk groei.

Persoonlijk leiderschap

145,- ex btw per uur
  • Alle aandacht voor jou
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Frisse blik
  • Inspiratie
  • Nieuwe energie
  • Groei in ondernemerschap
  • Ervaren businesscoach

Coach

Adinda Keizer is haar hele werkzame leven al met mensen bezig. Ze is nieuwsgierig, soms confronterend maar altijd positief. Ze werkt intuïtief en kijkt wat jij op dat moment nodig hebt. Kenmerkend voor haar werkwijze is dat ze ‘zonder oordeel’ is: Alles is oké.

Door haar positieve levenshouding zorgt ze ervoor dat je altijd met nieuwe energie de deur weer uit gaat.

Adi

Kosten

De kosten van een sessie Persoonlijk Leiderschap zijn € 145,- ex btw per uur. Incompany prijzen op aanvraag. 

Veelgestelde vragen

Voor echt resultaat kun je uitgaan van 4 tot 6 sessies van gemiddeld 2 uur. 

Ja dat kan.  Mijn advies is om dan een dagdeel te boeken. Bel naar 038-2054400 en  plan jouw sessie in. Wil je eerst even kennismaken? Boek dan een telefonische afspraak in via de online agenda.

De sessies in Persoonlijk Leiderschap zijn voor alle ondernemers die merken dat ze zichzelf soms in de weg zitten om te groeien. En voor ondernemers die merken dat ze zichzelf een beetje kwijt raken in hun succesvolle bedrijf.

Copyright © 2023 Vindjeklant | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.