Vindjeklant

Startversneller coach

Persoonlijk en praktisch

Succesvolle start met de Startversneller

In de provincies Gelderland en Overijssel helpt de Startversneller je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van € 1.000,- om te besteden aan business coaching.

De starter uit Gelderland kan daarnaast een tweede voucher van € 1.000,- aanvragen om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding.  Een starter uit Overijssel krijgt vier intervisiebijeenkomsten samen met andere startende ondernemers om te leren, te sparren en te netwerken.

Coach bij de startversneller

Adinda Keizer is al jaren één van de coaches bij de Startversneller. Kenmerkend voor Adinda is dat ze altijd op de stoel van jouw klant gaat zitten. Ze leert je om vanuit je klant te denken en te ondernemen. Hiervoor zet ze onder andere het Vindjeklantspel Merkwaarden in.

ONDERNEMERSCOACHING

Als je voor Adinda kiest als coach voor het traject Startversneller dan weet je zeker dat je stappen gaat maken als ondernemer. Met humor en enthousiasme zet ze je aan het denken. Door de inzet van het Vindjeklantspel Merkwaarden word je bewust van jouw USP’s gezien vanuit de klant. Naast de commerciële vaardigheden kijkt ze ook echt wat past bij jou! Want als alles klopt dan gebeurt er ook echt iets.

Een traject bestaat uit zes gesprekken. De eerste sessie duurt een dagdeel en daarna volgen vijf gesprekken van 2 uur.

Voor wie?

Adinda werkt alleen met ambitieuze ondernemers die dit traject willen gebruiken om te groeien als ondernemer en als mens. Dus wil je stappen zetten en groeien met jouw onderneming, kies dan voor Adinda als coach bij de Startversneller.

Startversneller

vanaf € 1500,- ex btw
  • Persoonlijk en praktisch
  • Zes maanden coaching
  • Voucher € 1000,-
  • Gegarandeerd resultaat

Ondernemerscoach

De afgelopen jaren heeft Adinda Keizer als ondernemers coach veel ondernemers mogen coachen en begeleiden bij het werven van nieuwe klanten. Zij beschikt over een groot netwerk waar jij ook gebruik van mag maken.

Adinda Keizer coacht vanuit de visie dat ieder mens alle mogelijkheden heeft om zijn of haar persoonlijke doelen te halen, maar dat de kwaliteiten en vaardigheden die daarvoor nodig zijn niet in elke situatie volledig worden benut. Jouw praktijksituatie is altijd het uitgangspunt.

Kosten

Startversneller traject is te boeken vanaf € 1500,- ex btw.  Je ontvangt via de Startversneller een voucher van € 1000,- voor businesscoaching. Het restant is je eigen investering. Deze kosten kun je opvoeren bij de Belastingdienst als kosten voor je bedrijf. 

Veelgestelde vragen

Je kunt je aanmelden op de website www.destartversneller.nl. Hier zie je direct welke eisen er zijn om te kunnen deelnemen.

Ja, natuurlijk kan dat. Dit coachtraject is voor iedere ondernemer tot 5 jaar ingeschreven bij de KVK.

Als je langer dan 5 jaar ingeschreven staat bij de KVK dan kun je het Groeitraject volgen. Dit is een intensief traject met gegarandeerde groei van je bedrijf.

Copyright © 2023 Vindjeklant | Website door Support by Juul | Alle rechten voorbehouden.