Vindjeklant

Startversnellercoach

Voucher € 1.000 voor businesscoaching

In de provincies Gelderland en Overijssel helpt De Startversneller je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK. Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van € 1.000 om te besteden aan coaching voor ondernemers.

De starter uit Gelderland kan daarnaast een tweede voucher van € 1.000 aanvragen om te besteden aan het volgen van een vakgerichte opleiding.  Een starter uit Overijssel krijgt vier intervisiebijeenkomsten samen met andere startende ondernemers om te leren, te sparren en te netwerken.

Coach bij de startversneller

Adinda Keizer is al jaren één van de coaches bij de Startversneller. Kenmerkend voor de manier van werken is dat ze en de andere coaches van Vindjeklant altijd op de stoel van jouw klant gaan zitten. Je leert hierdoor om vanuit jouw klant te denken en te ondernemen. Hiervoor maken we gebruik van het Vindjeklantspel Merkwaarden.

Een uniek en leerzaam spel waarmee we snel helder hebben wat jouw onderscheidend vermogen is.  De vijf Merkwaarden zijn het fundament van je bedrijf. Vanuit daar gaan we kijken hoe je kunt groeien op de manier die echt bij jou en je klanten past. Want wanneer alles op zijn plek valt, gebeuren er bijzondere dingen.

Adinda Keizer Vindjeklant

Groei met de Startversneller coach

Als je gestart bent met je bedrijf dan komt er van alles op je af. In het begin ben je druk bezig met logo, website en teksten en waarschijnlijk komen er vanuit je netwerk wel de eerste opdrachten. En na een tijdje merk je dat je het superleuk vindt maar dat het netwerk gaat opdrogen en je nieuwe klanten nodig hebt.

Dat is het moment dat je een ondernemerscoach nodig hebt! Wij kijken en denken met je mee. En waar we heel goed in zijn is zorgen dat alles past bij jou en je klanten. We zetten de Vindjeklant-methode in en zo ga jij groeien! Kies je voor de Vindjeklant-methode dan weet je zeker dat je stappen gaat maken als ondernemer. Een traject bestaat uit vijf gesprekken. De eerste sessie duurt een dagdeel en daarna volgen vier gesprekken

Kosten traject Startversneller

Vanaf € 1250excl. btw
  • Persoonlijke en praktische begeleiding
  • Vijf maanden coaching
  • € 1.000 voucher
  • Gratis Vindjeklantspel t.w.v. € 40
  • Gegarandeerd resultaat

Extra bij de Startversneller

Als je in de provincie Gelderland gevestigd bent, dan kun je als je een coachtraject volgt via de Statversneller ook nog een voucher van € 1.000 aanvragen voor het volgen van een vakgerichte opleiding.

In de provincie Overijssel is de Culturele Startversneller en daarbij kun je naast de coaching gebruik maken van vier intervisie bijeenkomsten.

Om in aanmerking te komen voor het traject Startversneller is het belangrijk dat je fulltime bezig bent met je bedrijf of dat van plan bent om te gaan doen.

Meld je hier aan voor de Startversneller.

Oprichter Vindjeklant

Adinda Keizer

In 2008 is Vindjeklant opgericht door Adinda Keizer. Zij is de auteur van de Vindjeklantspellen en een ervaren ondernemerscoach en trainer. Adinda heeft honderden ondernemers succesvol gecoacht, zowel voor de Startversneller als Ik Start Smart. 

In 2020 is zij met BLOEI Opleidingen begonnen om haar opgedane kennis en ervaringen door te geven aan ‘nieuwe’ ondernemerscoaches. Inmiddels hebben de coaches de opleiding Ondernemerscoach met succes afgerond en hebben zij voldoende ervaring opgedaan om startende ondernemers te begeleiden bij de groei van hun bedrijf. Achter de schermen blijft Adinda betrokken en de coaches kunnen ten alle tijde bij haar terecht voor intervisie en sparren.

MKB Bedrijfscoach

Veelgestelde vragen

Je kunt je aanmelden op de website www.destartversneller.nl. Hier zie je direct welke eisen er zijn om te kunnen deelnemen.

Ja, natuurlijk kan dat. Kijk dan op de pagina Businesscoaching en kies de coach die bij jou past.

Copyright © 2023 Vindjeklant | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Wat is je vraag?
Vindjeklant
Stel je vraag en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug van Adinda van Vindjeklant.