Vindjeklant

SUBSIDIE VOOR ONDERNEMERS

SPECIAAL VOOR STARTERS

Een voucher t.w.v. € 1.000,- voor starters (tot 5 jaar) in de provincies Gelderland en Overijssel. Het programma wordt aangeboden in Gelderland en Overijssel. De Startversneller is er voor startende ondernemers die hun ondernemersvaardigheden willen ontwikkelen met behulp van coaching en opleiding.

Vindjeklant is aangesloten als businesscoach bij De Startversneller. Uit de resultaten blijkt dat ondernemers die deelnemen aan de Startversneller zijn gegroeid in hun ontwikkeling. Ze hebben hun commerciële vaardigheden aangescherpt en staan sterker in hun schoenen als ondernemer.

Upgrade jezelf
De startversneller
Mijn digitale zaak

Subsidie adviseur

Vindjeklant werkt samen met Karin Dekens. Zij is een onafhankelijke subsidie adviseur. Ze ondersteunt bedrijven bij alle subsidie aanvragen. Haar werkwijze kenmerkt zich door een grote mate van flexibiliteit en inventiviteit. Karin denkt mee en is persoonlijk en handelt proactief.

Als je bij Vindjeklant een training wilt gaan volgen dan kan zij voor je kijken of je in aanmerking komt voor subsidie. Karin begeleidt het hele traject, van aanvraag totdat jij het geld op je rekening hebt.

Karin Dekens

Copyright © 2023 Vindjeklant | Website door Support by Juul | Alle rechten voorbehouden.