Sales ondersteuning voor groei in omzet

sales ondersteuning

Meer omzet en medewerkers die hun sales doelstellingen behalen? Met de sales ondersteuning van Vindjeklant.nl worden uw medewerkers getraind en gecoacht om hun commerciële vaardigheden te verbeteren. Tijdens de praktische en persoonlijke sales ondersteuning staat meer omzet centraal.

Training en coaching

Na een inventarisatie in het eerste deel van de sales ondersteuning, volgt een advies met de onderwerpen voor groepstrainingen. Praktisch ingestoken trainingen gericht op het verbeteren van vaardigheden. Daarnaast worden uw medewerkers individueel gecoacht op hun commerciële vaardigheden.

Kenmerkend voor de wijze van training en coaching tijdens de sales ondersteuning is de persoonlijke aanpak. Iedere medewerker is anders en daarom zijn de coachgesprekken individueel. Iedereen kan zo zijn eigen valkuilen aangeven en hierop actie ondernemen.

Onderwerpen

Tijdens de sales ondersteuning komen verschillende onderwerpen aan bod. We richten ons onder meer op:

  • Gesprekstechnieken
  • Telefonische vaardigheden
  • Verbale en non-verbale communicatie
  • Netwerken
  • De eerste indruk
  • Planning voor het behalen van de doelstellingen
  • Aannames wegnemen

Meer omzet door sales ondersteuning

De sales ondersteuning biedt continue procesbewaking en zorgt er -dankzij de combinatie van groepstrainingen en individuele aanpak- voor dat medewerkers snel vaardigheden oppikken en elkaar stimuleren. Hierdoor ontstaat er een hogere productiviteit, wat resulteert in meer omzet.

Referentie

Wijzonol

Adinda heeft in samenwerking met ons een aantal ‘elevatorpitch’ workshops georganiseerd voor onze klanten. Adinda is zeer goed in staat zich te verplaatsen in de problematiek van de klant, hen te enthousiasmeren en uit te dagen actief met de materie aan de slag te gaan.

Van Veen Advocaten

Adinda heeft onze medewerkers met de workshops “Vindjeklant” op een heldere manier getraind. De verschillende onderdelen van het programma hebben een bijdrage geleverd aan de verdere ontwikkeling van onze medewerkers.