Vindjeklant

Trainingen voor ondernemers

Ontwikkeling en groei

Praktische trainingen

trainingen gericht op vaardigheden

Als ondernemer of medewerker is het verstandig om jezelf te blijven ontwikkelen en trainingen horen daarbij.

De trainingen van Vindjeklant zijn gericht op vaardigheden en direct toepasbaar in de praktijk. Adinda Keizer is een trainer die meedenkt, praktische tips geeft en met veel humor en enthousiasme de trainingen verzorgt.

Net even anders

Trainer Adinda Keizer zorgt direct voor veiligheid in de groep. Met humor en kennis uit de praktijk, weet ze als geen ander te zorgen dat iedereen enthousiast meedoet. De trainingen zijn afwisselend en altijd gericht op de praktijksituatie van de deelnemers.

Voor wie?

De commerciële trainingen van Vindjeklant zijn geschikt voor bedrijven, organisaties, netwerkverenigingen, scholen en ondernemers. Voor iedereen die op zoek is naar een enthousiaste trainer, praktische tips en tools wil en die de deelnemers aan de training ook echt ‘iets’ wil meegeven.

De trainer

Ben je op zoek naar een commerciëel trainer die het net een beetje anders doet? Dan ben je bij Vindjeklant aan het juiste adres. Adinda Keizer geeft trainingen die gericht zijn op vaardigheden en direct toepasbaar zijn en vol handige tips. Neem daarbij het enthousiasme en de humor en dan weet je zeker dat je een leuke training krijgt.

De trainer Adinda Keizer Vindjeklant

Op de hoogte blijven?

Elke week deelt Adinda Keizer dingen die ze meemaakt in haar werk- en privé leven. De verhalen zijn herkenbaar voor ondernemers. Adinda schrijft met humor en zet je aan het denken als mens en als ondernemer.

Copyright © 2023 Vindjeklant | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.