Verkooptraining en vaardigheden

Vindjeklant is gespecialiseerd in het geven van commerciële trainingen die gericht zijn op het aanscherpen van de commerciële vaardigheden. Als er groei nodig is binnen een bedrijf dan is het uitermate handig als de training boordevol met praktische tips zit die je direct de volgende dag kunt toepassen.

Door het voeren van een succesvol verkoopgesprek worden de opdrachten binnen gehaald. Als ondernemer moet je dit vaak zelf doen. Het heeft dan dus direct consequenties als je niet verder komt dan een leuk gesprek. Hoe zorg je er voor dat je in ieder geval met een offerteaanvraag naar huis gaat?

[dt_default_button link=”url:https%3A%2F%2Fcalendly.com%2Fvindjeklant||target:%20_blank|” size=”custom” button_alignment=”btn_left” font_size=”19px” icon_size=”19px” button_padding=”17px 24px 16px 24px” border_radius=”3px” text_color=”#ffffff” default_btn_bg_color=”#ed6f1c”]Plan een gesprek in online agenda[/dt_default_button]
Verkooptraining

Leiding nemen in een verkoopgesprek

In de training ‘Verkopen zonder te verkopen’ leer je de volgorde (structuur) van een goed verkoopgesprek. Je leert hoe jij de leiding kunt houden in het gesprek en wat de kracht is van open vragen stellen.

Deze verkooptraining is praktisch en laagdrempelig. Je leert verkopen op een manier die bij jou past. De training duurt een dag en is gericht op vaardigheden. Je krijgt handige tips die je direct kunt toepassen in je gesprekken.

Onderwerpen in de verkooptraining

  • Hoe zorg je ervoor dat de klant jouw de opdracht gunt?
  • Welke open vragen kun je gebruiken en in welke volgorde?
  • Hoe zet je non verbale communicatie succesvol in?
  • Waar en hoe zet je jouw verhaal in tijdens het verkoopgesprek?
  • Hoe zorg je dat je een succesvol einde van het gesprek hebt?

Bewezen succesvolle verkooptraining

De verkooptraining “Verkopen zonder te verkopen” komt uit de praktijk. Adinda heeft zelf dik 20 jaar in sales gezeten en alles wat zij je leert is praktisch en direct toepasbaar. De verkooptraining is inmiddels gevolgd door honderden mensen en iedereen is verrast hoe simpel je een gesprek kunt sturen.
De training wordt gegeven in Zwolle en de groepsgrootte is maximaal zes deelnemers. Persoonlijke aandacht staat voorop.

Wil je een echt leuke verkooptraining volgen die met veel humor en enthousiasme wordt gebracht? Volg dan de training ‘Verkopen zonder te verkopen’!

[dt_default_button link=”url:https%3A%2F%2Fvindjeklant.nl%2Fcontact%2F|||” size=”custom” button_alignment=”btn_left” font_size=”19px” icon_size=”19px” button_padding=”17px 24px 16px 24px” border_radius=”3px” text_color=”#ffffff” default_btn_bg_color=”#ed6f1c”]Ik doe mee![/dt_default_button]
Verkooptraining Vindjeklant

Bijzonderheden

Maximaal 6 deelnemers
Tijd: 9.30 tot 16.00 uur
Locatie: Dokter van Deenweg 108 in Zwolle

Inclusief lunch en koffie/thee

[dt_default_button link=”url:https%3A%2F%2Fvindjeklant.nl%2Fcontact%2F|title:Contact||” size=”custom” button_alignment=”btn_left” font_size=”19px” icon_size=”19px” button_padding=”17px 24px 16px 24px” border_radius=”3px” text_color=”#ffffff” default_btn_bg_color=”#ed6f1c”]Ik doe mee![/dt_default_button]

Wanneer?

12 september 2022

10 oktober 2022

7 november 2022

12 december 2022

Meld je aan!

Verkooptraining

Voor mensen die niet commercieel zijn is het voeren van verkoopgesprekken een nachtmerrie. Maar als ondernemer zul je toch zelf je opdrachten moeten binnenhalen. Het zou zonde zijn als je niet  verder komt dan een leuk gesprek. Daarnaast worden de taken voor medewerkers binnen bedrijven en organisaties steeds breder, waarbij sommigen opeens ook een stukje verkoop erbij gaan doen, terwijl ze hier niet voor opgeleid zijn.

De training ‘Verkopen zonder te verkopen’ is speciaal ontwikkeld voor ondernemers en medewerkers die hun product of dienst moeten verkopen, maar eigenlijk niets met ‘verkoop’ hebben. In de training leer je ‘verkopen’ op een manier die bij jou past. Via een vaststaande structuur leer je hoe je meer kunt halen uit je verkoopgesprekken. Je leert hoe je de leiding kunt nemen in een verkoopgesprek en hoe je een gesprek kunt sturen.

Een belangrijk onderdeel in de training ‘Verkopen zonder te verkopen’ is de non-verbale communicatie. Je krijgt tips en tricks die je direct kunt gebruiken in je gesprekken. De training is laagdrempelig en interactief. Al het geleerde is direct toepasbaar in de praktijk. En neem daarbij het enthousiasme en de humor van de trainer dan is succes gegarandeerd.

[dt_default_button link=”url:mailto%3Asucces%40vindjeklant.nl|||” size=”custom” button_alignment=”btn_left” font_size=”19px” icon_size=”19px” button_padding=”17px 24px 16px 24px” border_radius=”3px” text_color=”#ffffff” default_btn_bg_color=”#ed6f1c” bg_hover_color=”#ed6f1c”]Ik wil informatie[/dt_default_button]
100% Adinda

Verkopen is helpen kopen. Hoe beter je helpt, hoe meer je verkoopt!

Commercieel trainer Adinda Keizer komt uit de praktijk. Alles wat zij je leert in deze training is doorspekt met handige tips. De training Verkopen zonder te verkopen is inmiddels gevolgd door honderden mensen en iedereen is verrast hoe simpel je een gesprek kunt leren sturen. Wil je een training die echt werkt en met veel humor en enthousiasme wordt gebracht?

[dt_default_button link=”url:https%3A%2F%2Fvindjeklant.nl%2Fcontact%2F|||” size=”custom” button_alignment=”btn_left” font_size=”19px” icon_size=”19px” button_padding=”17px 24px 16px 24px” border_radius=”3px” text_color=”#ffffff” default_btn_bg_color=”#ed6f1c”]Neem contact op[/dt_default_button]

Referenties

9.1

Aangezet op dat wat wél echt klopt voor mij.

Adinda zoekt en kijkt vooral naar wie je bent en wat echt bij je past. Haar enthousiasme en oprechte aandacht zorgen ervoor dat dit ook echt de ruimte krijgt. Niet langs gebaande paden bewegen, maar je eigen weg creëren. Adinda denkt en werkt op deze manier en ziet snel hoe dit voor jou vorm kan krijgen. Ze heeft me geraakt, een flinke spiegel voorgehouden en pittige vragen gesteld. Nergens sturend, maar meelopend als een enthousiaste, creatieve gids, die niet een vaste route volgt, maar die me juist mijn weg en mijn behoefte liet vinden. En de belangrijkste richtingaanwijzer was plezier. Dus samen lachen was in dit traject gegarandeerd.
- Dedemsvaart - 29 september 2022

De sessies met Adinda leverde een duidelijk businessplan op voor mijn bedrijf..

Coaching door Adinda is mij zeer goed bevallen. Ze weet goed door te vragen en helpt je om tot de kern te komen en een plan op te stellen. Ik kwam altijd gemotiveerd weer thuis na een sessie.
- Hillegom - 21 juli 2022

Inspirerend en doortastend

Adinda straalt een energie uit die mij gelijk aan trok. Het voelde dan ook gelijk vertrouwd in het eerste coaching gesprek. Vanuit deze verbinding heeft zij me veel nieuwe inzichten gegeven en hebben we stapsgewijs acties ondernomen om mijn praktijk meer vorm te geven. Dankjewel hiervoor Adinda!
- Arnhem - 17 maart 2022

Verrijkend

Wat fijn dat ik het coachtraject via de startversneller met jou mocht doorlopen. Door dit traject: * Heb ik nu mijn doelgroep duidelijk. * Weet ik mijn ideale klant. * Ken ik mijn merkwaarden. * Heb ik een (visuele) pitch. * Weet ik hoe ik mijn website aan kan passen. * Kan ik een pakket "Zelfvertrouwen met de Goastok" neerzetten voor het Primair Onderwijs en nog zoveel meer........ Dankjewel Topper!
- Markelo - 28 december 2021

Adinda plaatst echt die spiegel voor je laat je anders tegen dingen aankijken!

Mijn coach traject met Adinda was heel erg waardevol. Adinda plaatst echt die spiegel voor je en zorgt ervoor dat je anders naar dingen kijkt. Ze liet me inzien dat het pad dat ik al aan het bewandelen was niet het juiste was, althans niet het pad dat bij mij past, wat ik echt leuk vind en waar ik goed in ben en wat ik kan. Om al die aspecten kritisch voor jezelf ik kaart te brengen, is heel ingewikkeld. Daarvoor is het zo goed om samen te werken met een coach. Een objectieve en kritische coach. Samen kom je echt verder, daar geloof ik in. Echt werken aan die blinde vlekken. Maar ook praktische zaken om samen over te sparren. Dit alles bij elkaar, maakt dat dit traject van 6 maanden heel waardevol voor mij is geweest en ik echt flinke stappen heb kunnen zetten. Daar ben ik dankbaar voor.
- Ede - 24 december 2021

Zeer directe aanpak, daardoor weet ik nu wel mijn klanten te vinden.

Via de startversneller bij Adinda terecht gekomen. Adinda is iemand die je de spiegel voorhoudt, naar je luistert, en meedenkt wat past bij jou als persoon. Waardoor je de klanten vindt die passen bij wat jij uit wilt stralen. Ze neemt de tijd om de zoektocht samen te doorlopen. Ze kijkt wat jij nodig hebt en put uit een bak vol met ervaring.
- Ulft - 1 december 2021

Praktische stappen zetten door gezellige coaching door Adinda.

Door de coaching van Adinda heb ik mooie concrete stappen vooruit gezet. Elke keer een nieuwe stap zetten op het gebied van mijn bedrijf promoten en zo zelf ook groeien. Adinda is spontaan, gezellig en scherp in haar coaching.
- Ermelo - 13 juni 2021

Helder en doeltreffend!

Adinda heeft me geholpen om hoofdzaken weer van bijzaken te scheiden zodat ik met een heldere focus naar mijn bedrijf kan kijken. Elke sessie stemde we af wat op dat moment nodig was voor de volgende stap. Adinda is enthousiast en gezellig en heeft een scherpe blik. Met een enorme dosis aan creativiteit en praktische tips heeft ze mij flink op weg geholpen met het opzetten van mijn nieuwe bedrijf.
- 't Harde - 2 juni 2021

Inspirerend en actief

Fijne periode coaching met Adinda beleefd. Fijne sparringpartner en inspirator waar ik met veel plezier steeds naar toe ging! Dank je wel!
- Deventer - 25 april 2021

Adinda laat je anders kijken; duidelijk en praktisch!

Vanuit Startversneller ben ik bij Adinda gekomen. Meteen tijdens onze kennismaking via de telefoon voelde het voor mij goed. Adinda laat je van een andere kant naar je klant kijken. Tussen de gesprekken door kun je bij haar terecht. Ik heb goede, duidelijke feedback gekregen, waarmee ik weer verder kan. Adinda heeft me flink laten groeien, zowel persoonlijk en als ondernemer. Voor mij was het een zeer prettige, leerzame ervaring en kan ik hem iedereen aanraden.
- Wijhe - 25 april 2021

Efficiënt, to-the-point, praktisch. Kortom top!

Buiten het feit dat het ontzettend leuk was om met Adinda te werken, was het ook vooral praktisch. Haar adviezen zijn zeer goed toepasbaar en inmiddels is gebleken dat ze in mijn praktijk ook gewoon werken. Hartstikke trots ben ik dat ik mijn eerste "traject" verkocht heb. Adinda weet exact de vinger op de zere plek te leggen en het daarna positief om te buigen tot een mooi resultaat.
- Ermelo - 13 april 2021

Adinda heeft mij geholpen hoe ik beter te vinden ben voor klanten.

In 6 sessies heeft Adinda mij geleerd om mijn ideale klant te beschrijven, mijn website te verbeteren, mij vindbaar te maken voor klanten, mij geleerd niet alles weg te geven en nog allerlei tips en tools gegeven om meer uit mezelf en uit mijn bedrijf te halen. Deze sessies waren niet alleen zinvol, ze waren ook leuk, inspirerend, afwisselend en gezellig!

Reactie van het bedrijf

Het was een feestje om met jou te mogen werken Anneke! Zo snel als dat jij alles oppakt en gelijk doorvoert. Super om te zien welke stappen je hebt gemaakt. Nijmegen mag trots zijn op haar Nijmeegse Organizer.

- Nijmegen - 7 april 2021

Zeer waardevolle coaching met duidelijk stappenplan

Het coachingtraject bij Adinda Keizer is zeer waardevol voor mij geweest. Ze nam me stap voor stap door het proces om mijn business te optimaliseren en vooral om meer inzicht te krijgen in mijn bedrijf en in mijzelf als onderneemster. Mijn sterke punten, zwakke punten, mijn ideale klant en vooral ook hoe pak ik dit allemaal stap voor stap aan. Ik heb meer focus op waar ik heen wil met mijn bedrijf en wat de dienst waard is. Maar vooral heb ik persoonlijk een enorme groei doorgemaakt, en dat is voor mij nog het meest waardevol geweest!
- Hierden - 3 maart 2021

Met Adinda heb ik heldere en doeltreffende stappen gezet

Als homeopaat wilde ik graag het coachingsgedeelte van mijn bedrijf meer integreren en een totaalpakket aanbieden. Adinda heeft me geholpen om duidelijk te krijgen hoe ik dit kan aanbieden en wat mij onderscheidt van collega's die in dezelfde branche hun diensten aanbieden. In één middag had ik helder hoe ik verder ga, maar ook hoe ik mijn nieuwe bedrijfsvoering kan verwoorden op mijn website. Ik ben er heel blij mee. Alleen had ik dit nooit gekund.
- LUNTEREN - 25 februari 2021

Dit gun ik iedere ondernemer

Hoe gek het ook klinkt uit de mond van een communicatieprofessional: jezelf 'verkopen' kan zo enorm lastig zijn. Een sessie met Adinda schept dan helderheid. Wat zijn je merkwaarden? Wat past bij jou als persoon? En van welke klanten krijg je energie? Kortom: je wordt weer op de rit gezet als ondernemer. Adinda bruist van de ideeën en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Volop inspiratie kan ik de volgende stappen zetten. Thanks Adinda!
- Houten - 24 februari 2021

Een coaching traject op het juiste moment.

Adinda is in staat om snel inzicht te krijgen in de omstandigheden. Ze luistert goed en laat jezelf inzien wat de beste weg is om te gaan. Adinda is eerlijk, positief en energiek en heeft een gezonde dosis humor. Mede door Adinda wordt het startversneller coaching traject door mij als zeer plezierig en effectief ervaren. Dankjewel voor alle inzichten en feedback!
- Barneveld - 1 februari 2021
76 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10