Vindjeklant

De bewezen Vindjeklant-methode

Denken vanuit de klant

De Vindjeklant-methode is ontwikkeld door Adinda Keizer, oprichter van Vindjeklant. In de afgelopen 15 jaar heeft zij honderden ondernemers succesvol begeleid met behulp van de Vindjeklant-methode. Een methode die echt werkt omdat het naadloos aansluit bij jou als ondernemer.

Bij de Vindjeklant-methode denken we vanuit het perspectief van jouw klant. Jij hebt ongetwijfeld een helder beeld van wat je onderneming vertegenwoordigt, maar wat maakt jou en je bedrijf specifiek aantrekkelijk voor klanten? Wat onderscheidt jou van de rest? Dit onderscheidend vermogen vormt het fundament van je bedrijf en is de kernboodschap in je marketing en verkoopstrategie.

Vindjeklant Merkwaardenspel

De Vindjeklant-methode maakt gebruik van het unieke Vindjeklant Merkwaardenspel. In slechts drie uur tijd weet jij alles over het onderscheidende vermogen van jouw bedrijf. Door het spelen van het Vindjeklant Merkwaardenspel, leer je niet alleen je bedrijf beter kennen, maar ontdek je ook meer over jezelf. We gaan dieper in op de betekenis achter de woorden op de kaarten, zodat het steeds meer van jou wordt. Jarenlange ervaring leert dat dit vaak een echte eye-opener is voor veel ondernemers.

Fundament van je bedrijf

De vijf Merkwaarden vormen het stevige fundament van je bedrijf en van daaruit bouwen we verder. We onderzoeken wie je lievelingsklant is en welk verhaal je boodschap naar buiten wordt. Daarna kijken welke aanvullende zaken er nog nodig zijn.

Het kenmerkende aspect van de Vindjeklant-methode is dat alles moet passen bij jouw Merkwaarden. Jij bent een onderdeel van je bedrijf, maar je bént niet je bedrijf! Onze ervaren businesscoaches leren je hoe je kunt denken vanuit het perspectief van je klant, en hoe je op die manier een stevige basis voor je bedrijf kunt creëren.

Oprichter van vindjeklant

In 2011 is Vindjeklant opgericht door Adinda Keizer. Zij is de auteur van de Vindjeklantspellen en een ervaren ondernemerscoach en trainer. Adinda heeft honderden ondernemers succesvol gecoacht, zowel voor de Startversneller als Ik Start Smart. De Vindjeklant-methode is een krachtige tool om jou en je bedrijf te laten groeien op een manier die bij jou en je bedrijf past. Het is een bewezen methode die echt werkt omdat het authentiek is en volledig is afgestemd op wie jij bent als ondernemer. 

In 2020 is zij met BLOEI Opleidingen begonnen om haar opgedane kennis en ervaringen door te geven aan ‘nieuwe’ ondernemerscoaches. Inmiddels hebben de coaches de opleiding Ondernemerscoach met succes afgerond en hebben zij voldoende ervaring opgedaan om startende ondernemers te begeleiden bij de groei van hun bedrijf. Achter de schermen blijft Adinda betrokken en de coaches kunnen ten alle tijde bij haar terecht voor intervisie en sparren.

De kracht van Vindjeklant

Vindjeklant

Copyright © 2023 Vindjeklant | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Wat is je vraag?
Vindjeklant
Stel je vraag en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug van Adinda van Vindjeklant.