Vindjeklant

Businesscoaches van Vindjeklant

Kies jouw businesscoach

Bij Vindjeklant hebben al onze businesscoaches de BLOEI Ondernemerscoach opleiding gevolgd. Ze zijn zelf ondernemer en hebben naast (levens)ervaring ook ieder hun eigen expertises. Bij Vindjeklant krijg je geen one-size-fits-all, in plaats daarvan krijg je coaching die afgestemd is op jouw behoeften en doelen. Wij geloven in doen wat bij je past!

De businesscoaches van Vindjeklant begeleiden ondernemers met vragen als:

  • Waar en hoe vind ik klanten?
  • Welke stappen kan ik ondernemen om mijn bedrijf beter zichtbaar te maken?
  • Wat maakt mijn bedrijf uniek en hoe zet ik dit in?
  • Hoe pak ik mijn marketing en acquisitie aan?
  • Wat moet ik doen om stevig in mijn schoenen te staan als ondernemer?
  • Hoe realiseer ik mijn groeidoelen, zowel persoonlijk als zakelijk?

Wie zijn wij?

Julia Keizer coach Vindjeklant

Julia Keizer

Wendy de Haan- zakelijk zelfvertrouwen

Wendy de Haan

Ellen Mouthaan - businesscoach

Ellen Mouthaan

Karin van Duinen

Karin van Duinen

De expertises van de Vindjeklant coaches

Vindjeklant-methode

De Vindjeklant-methode is denken vanuit het perspectief van de klant. We leren je hoe je de behoeften, wensen en pijnpunten van jouw klanten kunt begrijpen en hoe je daarop kunt inspelen om een sterke basis te leggen voor je bedrijf.

Met behulp van het Vindjeklant Merkwaardenspel hebben we in een dagdeel helder wat het onderscheidend vermogen is van jouw bedrijf. De vijf Merkwaarden zijn het fundament van je bedrijf.

Tijdens de coaching sta jij, als ondernemer, centraal. Of je nu net gestart bent of al jaren in het vak zit, bij ons krijg je de tools en begeleiding die nodig is om door te groeien en om jou stevig te laten staan in je ondernemerschap om met plezier en energie door te groeien.

Stappenplan

Stap 1
Kies de coach die bij jou past

Bekijk alle coaches van Vindjeklant en maak je keuze. Stuur jouw coach een bericht per mail met daarin de onderwerpen waar je ondersteuning bij kunt gebruiken.

Stap 2
Contact met jouw coach

De coach neemt binnen 48 uur contact met je op voor kennismaking. Wij vinden het belangrijk dat er een klik is, want je gaat samen het coachtraject in.

Stap 3
Start de groei van je bedrijf

Nadat je akkoord hebt gegeven op de offerte, gaan jullie aan de slag. Samen met je coach bepaal je de locatie waar de coachgesprekken plaatsvinden.

De kracht van Vindjeklant

Vindjeklant

Copyright © 2023 Vindjeklant | Privacybeleid | Algemene Voorwaarden | Website door WebKeizerin | Alle rechten voorbehouden.

Chat openen
Wat is je vraag?
Vindjeklant
Stel je vraag en je krijgt zo snel mogelijk een reactie terug van Adinda van Vindjeklant.